Binnenkort op Netflix – wanneer komen films en series op Netflix NL?

Binnenkort op Netflix

We presenteren je hier onze Binnenkort op Netflix NL pagina. We krijgen namelijk vaak de vraag wanneer een serie of een bepaald seizoen op Netflix NL komt. En vaak moeten we onze lezers dan teleurstellen met een reactie als “daar is jammer genoeg nog niks over bekend”. Of met: “als we meer weten dan laten we dat direct weten op de site en op onze Facebookpagina”.

Want het grootste deel van de nieuwe titels op Netflix verschijnen zonder enige aankondiging. Maar soms zijn er wel verschillende data bekend. Sowieso worden de Netflix Originals ruim van te voren aangekondigd en ook bij sommige niet-Netflix series is er meer bekend over een datum van verschijning.

We willen jullie het zo makkelijk mogelijk maken. We willen je gids zijn in de Netflix jungle. Daarom hebben we deze Binnenkort op Netflix pagina in het leven geroepen. Hieronder staat een tabel met alle titels waarvan met 99,7% zekerheid valt te zeggen wanneer ze op Netflix NL te zien zullen zijn. Handig, toch?

Dus maak een bladwijzer aan voor deze pagina. En bezoek hem af en toe. Zo kan je zien of eindelijk bekend is gemaakt wanneer een bepaalde serie op Netflix komt. Of wanneer bijvoorbeeld een bepaald seizoen van je favoriete serie te zien zal zijn op de streamingsdienst. Of misschien wel een toffe film.

Wij updaten deze tabel elke keer als er bij ons weer een nieuwe datum bekend is. Dus hou deze pagina in de gaten! Daar gaan we.

Binnenkort op Netflix

wdt_ID Titel Datum
1 10 Cloverfield Lane 27/10/2017
2 1922 20/10/2017
3 Alias Grace seizoen 1 03/11/2017
4 Barbra 22/11/2017
5 Bright 22/12/2017
7 Dark seizoen 1 01/12/2017
10 Glitch seizoen 2 28/11/2017
11 Godless seizoen 1 22/11/2017
12 Grimm seizoen 5 30/10/2017
13 Jack Whitehall: At Large 24/10/2017
Titel

UPDATE: we hebben laatst de site aan de achterkant opgeschoond, maar daardoor werkt de Binnenkort op Netflix Nederland tabel op deze pagina soms niet goed. ALs dat het geval is, kan je onze Binnenkort op Netflix Nederland tabel vinden via deze link. Excuses voor het ongemak. 

Dit was onze Binnenkort op Netflix tabel met daarin alle films en series en hun verschijningsdata op Netflix. Standaard staat de tabel op alfabet gesorteerd, maar je kan ook op verschijningsdatum sorteren als je dat makkelijker vindt.

Ben je niet benieuwd naar de toekomst, maar juist meer naar het verleden, check dan zeker onze Netflix aanbod Nederland pagina waarin we een tabel hebben staan met álles titels die op dit moment op Netflix staan. Daarin kan je tevens zoeken op genre (vullen wij handmatig en naar eigen inzicht aan), titel, datum van toevoeging, IMDb cijfer en meer.

Wil je meer lezen over onze website, dan verwijzen we je graag door naar onze Netflix NL pagina waarin we uitleggen waarom we Wij Kijken Netflix hebben opgericht en wat je hier zoal kan verwachten.

Heb je zelf ergens iets gelezen wat betreft verschijningsdatum van een bepaalde film en/of serie? Schroom dan zeker niet om ons te mailen met een linkje naar waar je deze informatie hebt gelezen. Of om ons een berichtje te sturen via Facebook. Als het blijkt te kloppen zullen we dit aan onze Binnenkort op Netflix tabel toevoegen. Zo helpen we elkaar allemaal een handje!