13 Reasons Why (seizoen 4) bijna op Netflix

13 Reasons Why (seizoen 4) bijna op Netflix

Goed nieuws. 13 Reasons Why (seizoen 4) komt bijna op Netflix. Vanaf 5 juni 2020 kunnen we namelijk genieten van het vierde én laatste seizoen van deze populaire Netflix Original. Ga jij kijken?

De serie

We moeten even wachten, maar binnenkort is het dus zover. Dan kunnen we eindelijk kijken hoe de makers van 13 Reasons Why de serie tot een einde gaan breien. Want ja, het vierde seizoen dat op 5 juni op Netflix zal verschijnen, zal tevens het laatste seizoen zijn.

Toen het eerste seizoen op Netflix kwam, viel de serie gelijk in de smaak, maar er was ook een hoop (online) ophef. Het draaide namelijk om de zelfmoord van het jonge meisje Hannah Baker en er waren wat expliciete beelden.

Op zelf opgenomen cassettebandjes neemt ze haar verhaal op, het verhaal waarom ze zelfmoord gaat plegen. Ze geeft daar 13 redenen voor. Deze beelden stuurt ze naar haar klasgenoten, omdat zij in haar ogen mede verantwoordelijk zijn voor haar aankomende dood.

In het tweede seizoen 13 Reasons Why zagen we hoe de klas omging met het verlies van Hannah. En er was een rechtszaak die haar ouders tegen de school aanspanden. Seizoen 3 draaide dan weer om een moord op de jongen Bryce Walker, een jongen die tevens serie verkrachter was., en wie hem nou vermoord had.

13 Reasons Why (seizoen 4)

En binnenkort kunnen we dus gaan kijken naar het vierde seizoen van 13 Reasons Why. In dit afsluitende seizoen volgen we de klas in hun laatste periode op hun school. Binnenkort gaan ze allemaal hun eigen weg, maar niet voordat ze nog eenmaal met hun verleden geconfronteerd zijn.

Wij zijn benieuwd hoe de makers het verhaal gaan afronden. Hieronder is alvast een kleine trailer te zien van 13 Reasons Why (seizoen 4). En vanaf 5 juni kunenn we dus het hele seizoen op Netflix Nederland verwachten.