Adblockers en wijkijkennetflix.nl

Door advertenties blijft onze website gratis. Tevens functioneert onze site soms niet optimaal met een AdBlocker. Hieronder kunt u lezen hoe u bij de bekendste adblockers onze website kunt whitelisten (= als uitzondering toevoegen). Inclusief handige plaatjes. Alvast bedankt.

AdBlock

Als u de adblocker AdBlock gebruikt, kunt u hier vinden zien hoe u onze website niet meer blokkeert. Klik allereerst op het icoontje van AdBlock in uw browser als u op onze website zit. Daarna klikt u op Blokkeer niets op pagina’s van dit domein en daarna drukt u op ‘uitsluiten’. Op deze manier krijgt u een goed functionerende website en kunnen wij gratis blijven.

AdBlock Plus

Misschien gebruikt u wel AdBlock Plus. Onze website goedkeuren gaat op een identieke wijze. Klik op het icoontje van AdBlock Plus in uw browser als u op onze website zit. Klik op het groene tekstje met ‘Ingeschakeld op deze site’.

AdBlock Pro

De derde grote speler onder de adblockers is AdBlock Pro. Als u op onze website zit, klikt u op het icoontje van AdBlock Pro. Vervolgens hoeft u alleen maar op ‘Uitschakelen voor deze website’ te klikken om alle advertenties op onze website goed te kunnen zien en om een goed functionerende website te krijgen.