Adverteren

Adverteren op wijkijkennetflix.nl

Over ons

Wij Kijken Netflix is een online film- en televisiemagazine dat zich richt op het Netflix aanbod. Het is een site van tekst- en mediabureau Orlando Ruiz de Fez Media. We proberen de bezoekers kennis te laten maken met verschillende type films en (televisie)series die op Netflix staan, zodat men altijd iets te kijken heeft. Tevens schrijven we achtergrondverhalen en recensies over verschenen en nog te verschijnen films en televisieseries.

Ons Publiek

Onze bezoekers zijn cultuurliefhebbers in de breedste zin van het woord. Van mensen die af en toe een film of tv-serie kijken op Netflix, tot hoogopgeleide in alle leeftijdscategorieën met een specifieke film- en televisiesmaak. We proberen het aanbod wat betreft soorten films, series, genres, productieachtergronden daarom zo breed mogelijk te houden, binnen de ons gestelde grenzen. Verder zijn onze bezoekers film- en televisieliefhebbers die zowel streamingdiensten als Netflix gebruiken om naar films en televisieseries te kijken, maar ook graag naar bioscopen gaan of een dvd/blu-ray kopen.

Onze lezers zijn zeer actief op internet en hebben interesse in social media, smartphones en tablets. Van onze bezoekers bekijkt 54%  onze site via hun mobiel, 15% via hun tablet en 31% via hun laptop of vaste computer. Tevens maken zij veelvuldig gebruik van Twitter en Facebook. Naast film- en televisieliefhebbers, zijn onze bezoekers ook theater-, boeken-, kunst-, technologie- en nieuwsliefhebbers.

Waarom adverteren op onze site?

Waarom zou u willen adverteren op onze website? Ten eerste omdat we gemiddeld 26.000 unieke bezoekers per maand hebben. Ten tweede omdat er diverse promotie- en marketingmogelijkheden zijn, variërend van bijvoorbeeld banners op de website en/of in de nieuwbrief en advertorials. Ten derde omdat we inmiddels meer dan 18.000 likes op onze Facebookpagina hebben en dus een groot bereik hebben.

Contact

Wilt u adverteren op wijkijkennetflix.nl, bekijk dan onderstaande PDF met de mogelijkheden en de prijzen. Heeft u interesse in een samenwerking? Mail dan geheel vrijblijvend naar info@orlandoruizdefezmedia.nl.

Prijzen

advertentie prijzen wij kijken netflix