after life (seizoen 3) op Netflix wanneer

After Life (seizoen 3) nu al aangekondigd

Ben je ook zo’n fan van de serie After Life, gemaakt door Ricky Gervais? Dan ben je niet de enige. Ook wij vinden het een briljante komedieserie. En er is goed nieuws. After Life (seizoen 3) gaat er sowieso komen.

After Life (seizoen 3)

Seizoen 2 van After Life is nog maar net op Netflix gekomen en de serie is nu al verlengd met een derde seizoen. Kijk, dat noemen we nog eens goed nieuws. Vaak moet je toch wel een paar maanden wachten voordat de kogel door de kerk is.

Maar dus niet bij deze serie, want After Life (seizoen 3) komt volgend jaar dus sowieso op Netlfix. Een exacte datum is er nog niet, maar we verwachten dat dit rond mei 2021 zal zijn. Als we wel een datum hebben, lees je dat op onze site, Facebookpagina, Instagram of nieuwsbrief.

Plot van de serie

Als je After Life nog niet hebt gezien, moet je dat snel even doen, want het is echt een fantastische serie, gemaakt door onze held Ricky Gervais.

After Life is dus zijn nieuwste creatie, na successen met o.a. The Office, Derek, Life’s Too Short en Extra’s. Hij speelt hierin de rol van journalist Tony, een man die samenwoont met zijn hond nadat zijn vrouw Lisa is gestorven aan kanker.

Het leven heeft voor hem geen zin meer, nu hij alles niet meer samen met zijn vrouw kan delen. Het liefst stapt hij uit het leven, maar hij moet nu eenmaal voor de hond zorgen. Als alternatief besluit hij dan maar om te gaan leven zoals hij dat wilt. Dus zonder remmingen, alles zeggen wat je denkt en doet waar je zin in hebt.

Dit klinkt misschien een beetje verdrietig, maar After Life is een ontzettend grappige serie vol met de kenmerkende, harde en slimme humor van Gervais, maar wel met het hart op de goede plaats en met genoeg hartverwarmende stukken.

En we weten dus al dat er sowieso een After Life (seizoen 3) gaat komen! Wij zijn blij.