netflix wanneer Outer Banks (seizoen 2)

Outer Banks (seizoen 2) – alle informatie

In dit artikel lees je alles over Outer Banks (seizoen 2). Het was vorig jaar een zeer populaire serie op Netflix, dus we gokken dat er wel een aantal mensen zijn die verheugd zullen zijn met dit artikel!

Waar gaat Outer Banks over?

Maar voor we het gaan hebben over Outer Banks (seizoen 2), eerst even heel in het kort waar de serie over gaat. Het draait allemaal om een groepje jongeren met de bijnaam ‘The Pogues’ in de staat North Carolina.

Het is zomer en een orkaan zorgt ervoor dat de elektriciteit in het heel dorp uitvalt. Wat doe je dan? Nou, je start bijvoorbeeld een zoektocht naar de verdwijning van de vader van één van de jongeren. Voordat het noodweer toesloeg was hij namelijk net met zijn boot vertrokken.

Tijdens deze zoektocht komen er ook een hoop andere geheimen op tafel. Het zorgt voor een speurtocht met rollen voor een schatkist, ontluikende verliefdheden en een hoop spanning. Oh, en een hoop mooie, jonge mensen. En nee, dit is geen waardeoordeel 😉

https://www.youtube.com/watch?v=GC68w9tvv6I

Wat weten we over Outer Banks (seizoen 2)?

Na de gigantische cliffhanger van het eerste eerste seizoen, waar wij verder niks over gaan vertellen, was het wachten op informatie over Outer Banks (seizoen 2). Want dat dit tweede seizoen er zou komen, stond toch wel redelijk vast.

Door deze cliffhanger gokken we dat het tweede seizoen zich weleens op de Bahama’s kan gaan afspelen. En ook Jonas Pate, bedenker van de serie, heeft inmiddels bevestigd dat een deel van de opnames op de Bahama’s zullen plaatsvinden.

Een datum voor het tweede seizoen van Outer Banks op Netflix is nog niet bekendgemaakt. Als we hier meer over weten, laten we het je weten via onze website, Facebook, Instagram en nieuwsbrief.

Het eerste seizoen kwam half april 2020 op Netflix, maar door het hele Corona-gedoe, gokken we dat het tweede seizoen niet voor de zomer op Netflix komt. Maar wie weet.