Orange is the New Black seizoen 7 piper vrij

Alles over Orange is the New Black seizoen 7

Orange is the New Black seizoen 7 komt deze zomer op Netflix! Wil je meer weten over dit zevende seizoen en willen weten vanaf wanneer je naar dit seizoen kan kijken op Netflix Nederland, dan raden we je aan eventjes verder te lezen.

De populaire Netflix Original

Orange is the New Black was een van de eerste grote Netflix Originals en gelijk een daverend succes. We zagen als kijkers hoe het dagelijks leven verliep in een vrouwengevangenis in de Verenigde Staten van Amerika. Elk personage was weer anders dan de rest, elk met een eigen verhaal en persoonlijkheid.

De serie combineerde drama vrijwel achteloos met humor en werd hierdoor direct een publieksfavoriet en sowieso een van de populairste Netflix Originals. Dit zijn door Netflix zelf gemaakte films en series. Netflix is van plan om er hier steeds meer van te maken.

Orange is the New Black seizoen 7: wanneer te zien?

Maar het einde is in zicht. Orange is the New Black seizoen 7 zal namelijk echt het laatste seizoen worden van deze populaire serie. Vanaf 26 juli 2019 kunnen we namelijk alle nieuwe, en dus laatste, afleveringen van deze serie op Netflix Nederland verwachten.

Hoe gaat het inmiddels met Piper? In het zevende seizoen van Orange is the New Black op Netflix zullen we Piper volgen nu ze is vrijgelaten. Hoe is het om te leven buiten te gevangenis, na zo’n lange tijd opgesloten te zijn? En hoe zal het aflopen met minder gelukkige gevangenen.

Kan je nou niet wachten? Dat snappen we. Probeer je dan een beetje te vermaken met onderstaande teaser. En probeer hoop te houden op een spin-off, prequel of sequel van Orange is the New Black, want in de wandelgangen wordt hier wel over gesproken.

Blijf op de hoogte

Wil je trouwens nooit meer iets missen wat betreft nieuws over Netflix? Like dan onze pagina op Facebookie en schrijf je in voor ons nieuwsbriefje en blijft zo altijd op de hoogte en weet je als eerste wanneer iets op Netflix komt of wat de tofste nieuwe dingen zijn.