Alles wat we weten over Atypical (seizoen 4)

Alles wat we weten over Atypical (seizoen 4)

Er is zowel goed als slecht nieuws te melden over de hitserie Atypical. Het goede nieuws is dat er datum is voor Atypical (seizoen 4). Het slechte nieuws is dat dit het laatste seizoen zal zijn.

Waar gaat Atypical over?

Ja, je hoort het goed. Het vierde seizoen zal het laatste seizoen zijn. Dat vinden wij ook jammer. We zijn benieuwd hoe de makers de serie tot een goed einde weten te brengen.

Maar eerst even in het kort waar Atypical over gaat. De hoofdpersoon is Sam (Keir Gilchrist), een jonge knaap van 18 jaar met wat autistische trekjes. Nou ja, trekjes …. noem hem gerust autistisch. Dit en zijn leeftijd zorgen ervoor dat zijn leven niet bepaald op rolletjes verloopt.

Het is namelijk een leeftijd waarop je misschien voor het eerst verliefd wordt, dat je op zoek gaat naar wie je zelf bent, dat je je losrukt van je ouders om zelfstandig te worden etc. Dat is niet alleen lastig voor jezelf, maar ook voor je ouders. Meer coming-of-age, een genre waar we normaliter erg van houden, ga je dus niet krijgen.

Atypical (seizoen 4) // datum

Maar even terug naar het vierde seizoen. Atypical (seizoen 4) – en dus het laatste seizoen – zal op 9 juli 2021 op Netflix verschijnen. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen van elk ongeveer een half uur.

Onze hoofdpersoon Sam (l), moeilijk kijkend. Bron: Atypical / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

We kunnen dus nog 5 uur aan nieuw materiaal verwachten voordat het doek daadwerkelijk valt. Ga jij de serie in één keer uitkijken? Of ga je er lekker langzaam over doen? Laat het ons zeker weten via Instagram en/of Facebook! Dat vinden we altijd leuk om te horen. Wij zijn zelf namelijk van het rustig kijken.

De trailer van het vierde seizoen is jammer genoeg nog niet online gekomen, maar als deze er wel is, zie je hem als eerste op onze social-media-kanalen. Voor nu maar even de trailer van het derde seizoen.