Alles wat we weten over Bridgerton (seizoen 2) op netflix

Alles wat we weten over Bridgerton (seizoen 2)

Goed nieuws voor fans van romantische dramaseries, want Bridgerton (seizoen 2) is in de maak! Dit is door Netflix bekendgemaakt via een filmpje een tijdje terug. Maar wat is er allemaal nog meer bekend over dit tweede seizoen?

Balkjurken, grote landhuizen en heel veel seks

Grote kans dat jij vorig jaar de serie Bridgerton op Netflix hebt gekeken. Althans, als je vrouw was, want, en we zeggen dit niet graag, het is toch voornamelijk een serie die in de smaak lijkt te vallen bij het vrouwelijke publiek.

Dit zal vast te maken hebben met het onderwerp van dit kostuumdrama. Het verhaal speelt zich af in de high society van het Engeland van 1813. Een tijd waarin je als vrouw van goede komaf met een respectabele, rijke man moest zien te trouwen.

Centraal staat de charmante Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), oudste dochter van weduwe Violet. De mannen staan voor haar in de rij, dus ze kan uit ontelbaar veel potentiële huwelijkskandidaten kiezen.

En dan verschijnt Simon Basset (Regé-Jean Page) ten tonele, een knappe en rijke man, dus een prima kandidaat om met Daphe te trouwen. Alleen heeft hij haar helemaal geen zin in. Ze besluiten een bijzonder pact te sluiten.

Simon & Daphne. Bron: Bridgerton / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Bridgerton (seizoen 2)

Wat volgt is een serie vol feestjes, mooie mensen, kostuums, verraad, romantiek, een zogeheten kleurenblinde casting waarbij het niet uitmaakte of je wit of zwart was, en heel veel seks.

Bridgerton werd één van de best bekeken Netflix series ooit, maar dat kan natuurlijk ook door de quarantaine te maken hebben. En het is dus nog niet klaar, want er komt een Bridgerton (seizoen 2).

De focus van dit tweede seizoen zal voornamelijk op de broer van Daphe liggen, genaamd lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Hij ontmoet een nieuwe vrouw die zijn leven en dat van zijn familie, op zijn zachtst gezegd, flink op zal schudden.

Nog meer seks

En voor de kijkers en kijksters die de seks in de serie wel leuk vonden: er zal nog veel te zien zijn in Bridgerton (seizoen 2). En volgens de makers zal er zelfs een scene in zitten die het inmiddels bekende en beruchte “lepel-moment” zal overtreffen.

Daarnaast zal er naast alle romantiek en bijbehorende uitingen hiervan ook nog genoeg te lachen zijn, zal er weer uitgepakt worden met de kostuums en zijn er zowel nieuwe acteurs en actrices én veel oude bekenden te zien.

Een datum is nog niet bekend. Als we meer weten, lees je dat op onze site. Door ons te volgen via Facebook, Instagram en de nieuwsbrief hoor jij als eerste wanneer we naar het tweede seizoen van Bridgerton kunnen kijken!