wanneer komt Lupin (seizoen 2) op netflix?

Alles wat we weten over Lupin (seizoen 2) en de toekomst daarna

Goed nieuws voor alle fans van de Franse serie Lupin: het tweede deel komt deze maand nog op Netflix. En er is zelfs al nieuws over de toekomst daarna. Dus wil je meer te weten komen over Lupin (seizoen 2) en Lupin (seizoen 3)? Lees dan verder.

Lupin (seizoen 2) // datum + plot

Om maar direct met de Franse deur in huis te vallen: Lupin (seizoen 2) zal vanaf 11 juni in zijn geheel op Netflix te zien zijn. In totaal bestaat dit tweede seizoen wederom uit 5 afleveringen, net als het eerste seizoen.

In deze serie draait het allemaal om de zeer intelligente en charmante dief Assane Diop, een rol van Omar Sy (bekend van o.a. de film Intouchables). Hij is een Fransman met Senegalese roots die inbreker van beroep is.

Als klein jochie kwam hij samen met zijn vader Babacar Diop naar Frankrijk. Zijn vader – werkzaam als chauffeur voor de welvarende Pellegrini familie – werd ooit door zijn werkgever bewust onterecht aangegeven als verdachte bij een strafbaar feit. Dit alles omdat dit ze verzekeringstechnisch goed uitkwam …

Vader leeft inmiddels niet meer en Assane Diop – inmiddels zelf vader van een zoontje – heeft nog maar één ding in zijn hoofd: wraak op de familie Pellegrini. Dat is in het kort het verhaal van Lupin.

In het tweede seizoen gaat de wraak verder en we zullen zien hoe machtig de rijke familie wel niet is en hoeveel invloed ze in verschillende delen van de samenleving hebben. Daarnaast zullen we meer te weten komen over Babacar Diop, de vader van Assane en over hoe het met het zoontje van Assane gaat (we gaan hier geen spoilers geven🙂).

Is er al nieuws over een eventueel derde seizoen?

Hierboven bekijk je de teaser over dit tweede seizoen. Maar is er eigenlijk al nieuws over Lupin (seizoen 3)? Komt er überhaupt nog een derde seizoen? Het korte antwoord: ja!

En dat vinden wij goed nieuws. Hoofdrolspeler Omar Sy heeft namelijk al via Twitter aangekondigd dat er ook een derde seizoen van Lupin zal verschijnen. Wanneer deze afleveringen op Netflix verschijnen – en waar ze over zullen gaan – is nog niet bekend.

Maar als we meer weten, lees je dat uiteraard op onze site, Facebook en Instagram, en via onze nieuwsbrief. En nu op naar 11 juni om Lupin (seizoen 2) op Netflix te bekijken!