Stranger Things seizoen 4 blind

Alles wat we weten over Stranger Things seizoen 4

We hebben er lang op moeten wachten, maar beetje bij beetje wordt er meer bekend over Stranger Things seizoen 4. We zetten alle informatie over dit vierde seizoen voor je op een rij.

Stranger Things seizoen 4 in 2022 op Netflix

En om maar direct met het minder goede nieuws te beginnen: Stranger Things seizoen 4 zal dit jaar niet meer verschijnen. De productie heeft namelijk een hoop vertraging opgelopen door een bepaald virus dat blijkbaar wereldwijd een grote rol heeft gespeeld … 😩

Het vierde seizoen van deze populaire Netflix Original komt daarom pas in 2022 op de streamingsdienst. Dat werd onder andere bekendgemaakt via onderstaand filmpje.

COVID-19 gooide roet in het eten

Toen COVID-19 begon, werd er al hard gewerkt aan Stranger Things seizoen 4. Sterker nog, de opnames waren al halverwege. Er werd gefilmd in een aantal steden in Noord-Amerika en zelfs in Litouwen. Vooral dit globale karakter maakte het filmen niet makkelijk en op een gegeven moment zelfs onmogelijk.

Hoe dan ook, de productie is weer op volle gang. Het nadeel is wel dat we pas in 2022 van het vierde seizoen kunnen genieten. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt, maar als we meer weten, lees je dat op onze Instagram, Facebook en nieuwsbrief. Dus houd deze kanalen in de gaten!

Plot van het vierde seizoen van Stranger Things

In een teaser van het nieuwe seizoen zien we beelden van een laboratorium waar Dr. Martin Brenner flink aan het experimenteren is op kleine kindjes. Dit was ook al te zien in flashbacks in het eerste en het tweede seizoen van de serie. Zal ie terugkomen?

Daarnaast zal het vierde seizoen zich voor een deel afspelen in een besneeuwd en koud Rusland, vanwege het personage ‘The American’ en dichterbij huis in de VS ligt er een gevaar op de loer waarvan iedereen dacht dat het tot de verleden tijd behoorde …

Aantal vragen waar we hopelijk antwoord op krijgen

Na het zien van het derde seizoen hebben we nog wel een aantal vragen. Hopelijk krijgen we hier antwoord op. Zo vragen we ons bijvoorbeeld af:

  • Wie is ‘The American’ waar over gepraat wordt in Rusland?
  • Krijgt Dr. Martin Brenner weer een grote rol?
  • Krijgt Eleven weer haar speciale krachten terug?
  • Hoe is het met de Mind Flayer?

Het zijn maar een paar vraagjes die we hebben. Dus, makers, als jullie dit lezen: we zouden het waarderen als we hier antwoord op kregen in het nieuwe seizoen! Maar bovenal hopen we weer op heerlijke nieuwe afleveringen vol jaren 80 referenties, paranormale activiteiten, goed uitgewerkte relaties tussen de personages en enge monsters.