Arrested Development seizoen 5 is aangekondigd

BAM! Arrested Development seizoen 5 is aangekondigd door Netflix!

Arrested Development seizoen 5 is aangekondigd! Waarom zouden we om de hete brij heen draaien als we ook direct met dit fantastische nieuws kunnen openen? Dus bij deze. Er komt een vijfde seizoen van Arrested Development

Dat we blij zijn, mag je gerust een understatement van heb ik jou daar noemen. Vier seizoenen lang hebben we genoten van een van de meest fantastische, hilarische en absurde komedieserie, maar een nieuw seizoen werd maar niet aangekondigd.

Arrested Development seizoen 4 verscheen alweer in 2013 op Netflix en daarna was er wel veel ruis, er zou misschien wel een film komen, maar echt concreet werd het nooit.

Tot vandaag. Want daar was opeens een tweet waarin Arrested Development seizoen 5 werd aangekondigd op het officiële Twitter account van de serie. En waarin ons, de kijkers, vriendelijk werd verzocht om de kray familie niet uit de container te laten.

Arrested Development seizoen 5 op Netflix never nude
Tobias “never nude” Fünke gedurende een moeilijk momentje onder de douche. Bron: Arrested Development/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Dus binnenkort kunnen we weer genieten van papa George Bluth sr. (Jeffrey Tambor), mama Lucille “1” Bluth en hun kinderen Michael (Jason Bateman), Lindsay (Portia de Rossi), Gob (Will Arnett) en Buster (Tony Hale).

Maar vergeet ook het hilarische aanhangsel Tobias Fünke niet (gespeeld door David Cross, die we kennen als een van de twee gezichten van W/Bob and David samen met Bob Odenkirk), de never nude en man van Lindsay. Of hun kind Maeby (Alia Shawkat) en het kind van Michael met de naam George-Michael Bluth (Michael Cera). 

We kijken echt uit naar de narcistische, vaak egoïstische doch hilarische Bluth familie. Naar de goocheltrucs en de agressieve chicken dances van Gob (check ze in onderstaand filmpje!), naar de broekjes en de homoseksuele opmerkingen zonder dat hij het doorheeft van Tobias, naar Carl Weathers als zichzelf, naar de hilarische en grofgebekte Afro-Amerikaanse pop Franklin Delano Bluth (filmpje onderaan artikel).

Naja, eigenlijk naar alles van deze intelligente komedieserie.

Arrested Development seizoen 5 op Netflix

Ergens in 2018 zal Arrested Development seizoen 5 op Netflix verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend. Als we meer weten, hoor je dat natuurlijk direct bij ons. Bij Wij Kijken Netflix. Dus hou de site en de Facebookpagina in de gaten.

Nog even wachten en we kunnen dus genieten van het vijfde seizoen van Arrested Development. Nu maar even de overige vier seizoenen terugkijken om het geheugentje weer even op te freshen 😉 Deel dit berichtje ook zeker even op je favoriete sociale media. Om dit heugelijke nieuws nog even wat verder te verspreiden.