paint jimmy better call saul (seizoen 5) heeft een datum

Better Call Saul (seizoen 5) heeft een datum

Better Call Saul (seizoen 5) heeft een datum! Sinds kort weten we wanneer we van dit vijfde seizoen kunnen genieten op Netflix Nederland. Als je dit artikeltje uitleest, weet jij het ook.

De serie

Waarschijnlijk ken je deze spin-off van Breaking Bad. Maar toch even heel kort waar de serie over gaat. We volgen de advocaat Jimmy McGill (Bob Odenkirk), de man die later bekend zou komen te staan als Saul Goodman: de advocaat van de criminelen en dus ook van Walter White.

Better Call Saul is een prequel en speelt zich dus voor het gebeuren van Breaking Bad af. Het interessante hieraan is dat Saul/Jimmy in het begin helemaal geen kwade bedoelingen heeft en eigenlijk zelfs een beetje een doetje is.

We zien hem worstelen met zijn werk, zijn persoonlijkheid, zijn familiebanden en zijn leven in het geheel. Vaak krijgt hij de vervelende advocaatklusjes waar weinig eer (en geld) mee te behalen valt.

Better Call Saul (seizoen 5)

Daarom is de transitie van Jimmy naar Saul een hele interessante en de makers nemen dan ook de tijd om dit goed neer te zetten. Dit lome tempo is een van de grote pluspunten van de serie. Plus het feit dat de Breaking Bad sfeer in Better Call Saul overal aanwezig is.

En vanaf 24 februari 2020 kunnen we weer gaan kijken hoe het verder gaat. Better Call Saul (seizoen 5) zal dan namelijk op Netflix komen, althans de eerste aflevering van dit vijfde seizoen.

Want zoals voorgaande seizoenen zal er elke week, een dag na de première op het Amerikaanse AMC, een aflevering op Netflix Nederland komen.

Het vijfde seizoen zal uit 10 afleveringen bestaan. We zijn benieuwd wie we ditmaal allemaal, uit het Breaking Bad universum terugzien! Bekijk hieronder alvast de teaser en omcirkel 24 februari dus in je agenda.