binnenkort op Netflix Nederland wanneer komen komt series en films op de streamingsdienst

Binnenkort op Netflix – wanneer komen titels op Netflix?

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze Binnenkort op Netflix NL pagina. Hier kan je in een oogopslag zien of het al bekend is wanneer een bepaalde film of serie op Netflix komt. Check de tabel een stukje naar beneden maar eens. 

Wanneer komt iets op Netflix?

We krijgen namelijk vaak de vraag wanneer een serie of een bepaald seizoen nou toch eindelijk eens op Netflix Nederland komt. En vaak moeten we onze lezers dan teleurstellen met een reactie als “daar is jammer genoeg nog niks over bekend” of “als we meer weten dan laten we dat direct weten op de site en op onze Facebookpagina, Instagram en nieuwsbrief“.

Want het grootste deel van de nieuwe films en series op Netflix verschijnen zonder enige aankondiging. Maar soms zijn er wel verschillende data bekend. Sowieso worden de Netflix Originals ruim van te voren aangekondigd en ook bij sommige niet-Netflix series is er meer bekend over een datum van verschijning.

Verwacht op Netflix

En wij, Wij Kijken Netflix, willen jullie het zo gemakkelijk mogelijk maken. We willen je gids zijn in de Netflix jungle. Daarom hebben we deze Binnenkort op Netflix pagina in het leven geroepen. Typ je in Google weleens een van de onderstaande vragen en/of zoektermen in?

  • verwacht op Netflix
  • Wanneer komt … op Netflix?
  • Wat komt er binnenkort op Netflix?
  • data van Netflix titels
  • Komt seizoen … van … op Netflix?
  • etc.

…. dan zit je hier goed. Hieronder staat namelijk een tabel met alle titels die binnenkort aan het Netflix aanbod worden toegevoegd. Op deze manier weet je wanneer je je agenda leeg moet houden. Of juist niet. Handig, toch?

Binnenkort op Netflix

wdt_ID Titel Vanaf wanneer op Netflix?
1 Angry Birds: Summer Madness (seizoen 2) 24/06/2022
2 Askin Kiyameti 20/06/2022
3 Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy (seizoen 1) 30/06/2022
4 Beauty 29/06/2022
5 Better Call Saul (seizoen 6, deel 2) 12/07/2022
6 Blasted 28/06/2022
7 Boo, Bitch (seizoen 1) 08/07/2022
8 Centauro 15/06/2022
9 Collision 16/06/2022
10 Conan McGregor: Notorious 01/07/2022
Titel

Dit was onze Binnenkort op Netflix tabel met daarin alle films en series en hun verschijningsdata op Netflix. Standaard staat de tabel op alfabet gesorteerd, maar je kan ook op verschijningsdatum sorteren als je dat makkelijker vindt.

Dus maak een bladwijzer aan voor deze pagina en bezoek hem zo af en toe. Zo kan je zien of eindelijk bekend is gemaakt wanneer een bepaalde serie nou eens op Netflix komt. Of wanneer bijvoorbeeld een bepaald seizoen van je favoriete serie te zien zal zijn op de streamingsdienst. Of en wanneer je favoriete film op Netflix Nederland komt.

Wij updaten deze tabel elke keer als er bij ons weer een nieuwe datum bekend is. Dus hou deze pagina in de gaten om hele up-to-date te blijven!

Alle titels die nu al op Netflix staan

Ben je niet benieuwd naar de toekomst, maar juist meer naar het heden, check dan zeker onze Netflix aanbod Nederland pagina. Hierop vind je een tabel met daarin ALLE titels die op dit moment op Netflix staan.

Daarin kan je tevens zoeken op genre (vullen wij handmatig en naar eigen inzicht aan), titel, datum van toevoeging, IMDb cijfer en meer. Zo weet je altijd direct wat je kan kijken.

Stel je hebt zin in een sciencefictionfilm uit de jaren 70 met een gemiddeld iMDB-cijfer van minimaal 7,5 (wij kennen die dagen!), dan helpt onze Netflix aanbod tabel je hierbij.

Heb je zelf iets gehoord? Laat het ons weten!

Wil je meer lezen over onze website, dan verwijzen we je graag door naar onze Netflix NL pagina waarin we uitleggen waarom we Wij Kijken Netflix hebben opgericht en wat je hier zoal kan verwachten als je ons volgt.

Heb je zelf ergens iets gelezen wat betreft een verschijningsdatum van een bepaalde film en/of serie? Schroom dan zeker niet om ons te mailen met een linkje naar waar je deze informatie hebt gelezen. Of stuur ons een berichtje via Facebook. En sinds kort hebben we ook Instagram, dus daar kan je ons ook DM’en en volgen.

Als je informatie blijkt te kloppen, zullen we dit aan onze Binnenkort op Netflix tabel toevoegen … en krijg je onze eeuwige dankbaarheid. Wat wil je nog meer? Zo helpen we elkaar allemaal een handje en hebben we altijd iets te kijken!