teaser house of cards seizoen 6 Netflix laatste seizoen

Check de teaser van House of Cards seizoen 6

Netflix heeft een teaser online geslingerd van hun populaire Netflix Original House of Cards seizoen 6. Je kan hem hieronder bekijken. Wanneer het zesde seizoen op Netflix komt is nog niet bekend. 

Het kan je niet ontgaan zijn, alle problemen en berichten over Kevin Spacey. De acteur zou gedurende zijn loopbaan meerdere jongens seksueel geïntimideerd en misbruikt hebben.

Nadat het bericht bekend werd, liet Netflix eerst weten dat ze alle productionele activiteiten van House of Cards stil zouden leggen om over alles na te kunnen denken. Daarna werd duidelijk dat Spacey ontslagen zou worden en dat ze een hulpgroep hadden opgericht zodat mensen en slachtoffers hun verhaal konden doen.

Maar de grote vraag bleef natuurlijk: komt er een House of Cards seizoen 6? Want hoe vervang je je hoofdpersoon zonder dat je de hele serie kapot maakt?

House of cards seizoen 6

Welnu, het zesde seizoen wordt op dit moment opgenomen en zal in het najaar van 2018 op Netflix komen. De teaser die online is gekomen van House of Cards seizoen 6 kan je hieronder bekijken. Het zal sowieso het laatste seizoen worden van de politieke en spannende serie.

En zoals je daarin ziet, en zoals de verwachting al een beetje was, zal dit zesde seizoen voornamelijk draaien om Claire Underwood (Robin Wright), de vrouw van Francis Underwood (Kevin Spacey). Wij zijn benieuwd hoe de schrijvers het probleem van een afwezige Spacey opvangen en of ze alles toch nog tot een bevredigend einde kunnen laten komen.

Als er eenmaal een datum bekend is wanneer House of Cards seizoen 6 op Netflix komt, dan lees je dat natuurlijk in onze nieuwsbrief, op onze Facebookpagina of in onze Binnenkort op Netflix tabel.

En tot die tijd, kan je natuurlijk ook nog altijd een oud artikel van ons lezen waarin we de intro van House of Cards vakkundig hebben ontleed om de betekenis van de shots te achterhalen. 🙂