club de cuervos netflix

Club de Cuervos; familieperikelen rondom een voetbalclub

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur! Zo begint dit weekend de Nederlandse Eredivisie weer en een week later de Primera División in Spanje, de twee competities die hier bij Wij Kijken Netflix het vaakst gekeken worden. En daarnaast is er nog meer goed nieuws voor voetballiefhebbers, want op dezelfde dag als dat de Eredivisie begint, komt Netflix ook met een nieuwe Netflix Original waarin het allemaal om voetbal draait: Club de Cuervos.

Club de Cuervos is een Mexicaanse Netflix Original waarin verschillende familieleden strijden om de voetbalclub Los Cuervos nadat hun overleden vader/eigenaar Salvador Iglesias komt te overlijden. De club wordt nagelaten aan zoon Chava (Luis Gerardo Mendéz), iets waar zijn dochter het niet mee eens is,  want zij vindt dat ze ook een kans verdient. Zoon en dochter zijn stief- en zus van elkaar, omdat ze een andere moeder hebben, maar dus wel dezelfde vader. Als dan ook nog eens blijkt dat hun vader ergens nog een zwangere vriendin heeft, worden de verhoudingen helemaal op scherp gezet.

Club de Cuervos is een verhitte dramaserie met af en toe een komische noot waarin verschillende familieleden lijnrecht tegenover elkander komen te staan en waarin een voetbalclub de hoofdrol heeft. Check hieronder de trailer even uit om te zien of het iets voor je is. Club de Cuervos is vanaf vrijdag 7 augustus op Netflix te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.