Bloodline seizoen 2 Netflix

Coming Soon: Bloodline seizoen 2

Er is een datum bekendgemaakt wanneer Bloodline seizoen 2 op Netflix te zien zal zijn! Wij waren erg fan van het eerste seizoen, dus deze bekendmaking werd hier met een subtiel vreugdesprongetje ontvangen. Waarom je de serie een kans moet geven en wanneer de exacte releasedatum van Bloodline seizoen 2 is, lees je in dit artikeltje. 

De serie speelt zicht af in Florida Keys, alwaar de familie Rayburn succesvol een eigen resort runt. Het heeft de familie rijk en geliefd gemaakt. Bijna altijd lekker weer, een goede onderlinge band, een eigen resort: wat wil je nog meer?

Maar dan keert oudste zoon Danny (een heerlijke rol van acteur Ben Mendelsohn) terug op het oude nest. Hij wordt gezien als het zwarte schaap van de familie. Zijn terugkeer wordt dan ook niet door iedereen met gejuich ontvangen. Samen met sheriff John Rayburn (Kyle Chandler, bekend van o.a. Zero Dark Thirty), de verstandigste van de drie zonen en notoire goedmaker, dochter Meg Rayburn (Linda Cardellini, bekend van bijvoorbeeld Mad MenBrokeback Mountain en New Girl), de dochter die werkt als advocate en ten slotte is er heethoofd Kevin Rayburn (Norbert Leo Butz). Samen met moeder Sally (Sissy Spacek) en vader Robert (Sam Shepard) vormen zij het familiaire sextet waar Bloodline om draait.

Bloodline seizoen 2

We willen geen spoilers geven als je het eerste seizoen nog niet hebt gezien, maar in Bloodline seizoen 2 zal de Rayburn familie moeten leven met een heikele gebeurtenis, om ons maar even eufemistisch uit te drukken. En niet alleen naar buiten toe zijn er spanningen, ook binnen de familie speelt er van alles. Kunnen ze omgaan met het grote geheim of betekent het het einde van de Rayburn posse? Is blijven liegen een optie? Of begint ergens in het gezin het geweten te knagen als bij het personage Raskolnikov uit Schuld en Boete van Fjodor Dostojevski?

Ongeveer een jaar geleden schreven we een recensie over het eerste seizoen van Bloodline. Dus als je benieuwd bent waarom we de Netflix Original 4 uit 5 sterren gaven en waarom je het spannende, broeierige en dreigende Bloodline dus een kans zou moeten geven, lees die recensie dan even. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op 27 mei 2016: het moment dat Bloodline seizoen 2 exclusief op Netflix te zien zal zijn.

bloodline seizoen 2 danny dead

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.