Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial op Netflix

Coming soon: Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial (+ datum seizoen 2)

Het is december en dat het een maand vol cadeautjes is, moge inmiddels wel duidelijk zijn. Want Netflix heeft alweer wat cadeautjes in petto, waarvan er een al snel online beschikbaar gaat zijn. Het gaat namelijk om een bijzondere kerstspecial Chilling Adventures of Sabrina en de verschijningsdatum van seizoen 2. Lees snel verder!

Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial

The Chilling Adventures of Sabrina heeft nog amper het debuut achter de rug, of er staan dus alweer nieuwe producties klaar. En dat is goed nieuws, want de show heeft inmiddels behoorlijk wat fans aan zich weten te binden. Om te beginnen zal 14 december de speciale kerstspecial over de duistere avonturen van tienerheks Sabrina online komen.

De aflevering zal de titel ‘A Midwinter’s Tale’ dragen en zal dieper ingaan op de jeugd van Sabrina, toen ze nog een klein meisje was. Terwijl iedereen om haar heen de Winter Zonnewende viert, een soort Midzomerfeest maar dan de winterversie, heeft Sabrina dit jaar een bijzondere vraag voor de kerstman. Maar kijk uit, want je weet nooit wat er door de schoorsteen je huis binnenkomt…

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 2) op Netflix?

Maar wacht, dat was dus nog niet alles! Netflix pakt lekker door en heeft inmiddels ook seizoen 2 van The Chilling Adventures of Sabrina aangekondigd. Heel veel informatie over het tweede seizoen konden we nog niet vinden, behalve dat er natuurlijk sowieso nieuwe personages geïntroduceerd zullen worden.

Dit zullen onder andere Adam Masters en Dorian Gray zijn. Adam is een charmante knapperd die na zijn werk voor Physicians Without Frontier terugkeert naar Greendale – niet wetend dat zijn verloofde in de tang zit van Madam Satan. Oeps.

Ook zal Dorian Gray ten tonele verschijnen, de eigenaar van de nachtclub Dorian’s Gray Room. Een, wederom charmante, heer die nogal wat geheimen te bewaren heeft, met name die van zijn vervloekte portret. Het berust  natuurlijk niet op toeval dat hij dezelfde naam draagt als het beroemde figuur uit het werk van schrijver Oscar Wilde.

Of deze moderne Dorian hetzelfde lot is beschoren als Wilde’s Dorian, zal moeten blijken, net als natuurlijk hoe het Sabrina zelf zal vergaan. We kunnen het gaan zien vanaf 5 april 2019, want dan zal The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 online komen. Bekijk hier alvast de trailer!

Kerstfilms en -series op Netflix

Je moet ook zeker even onze site in de gaten houden, want binnenkort hebben we weer een mooie overzichtje voor je met daarin de leukste kerstfilms en -afleveringen op Netflix. Zoals we eigenlijk elk jaar wel doen. Het makkelijkst is om onze Facebookpagina te liken en/of je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo weet je gelijk als het artikel online staat.