Fuller House seizoen 2

Coming soon: Fuller House seizoen 2

The house is getting fuller! Jawel, de titel zegt natuurlijk al genoeg. Netflix heeft Fuller House seizoen 2 aangekondigd! Netflix, of eigenlijk was het actrice Candace Cameron-Bure, verzekerde dat er nog dit jaar nieuwe afleveringen van de Netflix Original online komen.

In de jaren ’90 hebben we de levens van de familie Tanner uit San Francisco kunnen volgen. De alleenstaande vader Danny (Bob Saget) moest met zijn kompanen Joey (Dave Coelier) en Jesse (John Stamos) de opvoeding van de drie dochters van Danny in goede banen leiden. Tot zover de jaren ’90.

Dan nu door naar Fuller House, het vervolg op Full House. De meiden zijn nu volwassen vrouwen geworden en oudste dochter DJ woont als alleenstaande moeder in het ouderlijk huis met haar drie zoontjes. L’Histoire se répète. Gelukkig wordt ook DJ bijgestaan door zusje Stephanie (Jodie Sweetin) en beste vriendin Kimmy (Andrea Barber). Jongste zusje Michelle (Mary-Kate en Ashley Olsen) is nergens te bekennen, de actrices verschenen niet in de serie en Michelle kon dus enkel met een knipoog worden vermeld in de dialogen van de serie.

Fuller House seizoen 2 2016

In Fuller House seizoen 2 zal DJ verder gaan met het opvoeden van haar kroos, maar zal ze ook op haarzelf moeten letten. Welke man kan het hart van de dierenarts veroveren? En hoe zal het maffe Kimmy vergaan met haar gepassioneerde latino lover? We gaan het allemaal weer beleven in Fuller House seizoen 2 vanaf 9 december 2016!

Fuller House seizoen 2 2016
Het huis waar het nooit saai of stil is: Fuller House. Bron: Fuller House/Netflix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.