Fuller House Netflix binnenkort full house sequel

Coming soon: Fuller House

Inderdaad, op 26 februari aanstaande zal Fuller House als nieuwe Netflix Original op ons aller Netflix te zien zijn. De opvolger van de jaren ’90 sitcom Full House zal opnieuw het leven van de Tanners in San Francisco laten zien. 

Als je de jaren ’90 bewust hebt meegemaakt, ken je deze sitcom ongetwijfeld nog wel. Het leven van de alleenstaande vader Danny (Bob Saget, de Amerikaanse Hans Kraay jr. aka de man van de ‘grappige’ homevideo’s in America’s Funniest Home Video’s), de clowneske uncle Joey, de knappe uncle Jesse en vooral ook van alle kinderen, zorgde voor chaotische taferelen in huize Tanner. Straks gaan we verder met de Tanners, wanneer Fuller House als opvolger op Netflix verschijnt.

De Full House sequel Fuller House zal beginnen met een reünie aflevering en vervolgens zal het verhaal zich voornamelijk afspelen rondom dochter D.J., haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy. Ze zullen terugkeren naar het markante huis in San Francisco en ze zullen geheid, daar kan je vergif op innemen, herinneringen ophalen. Ashley en Mary- Kate Olsen zullen niet te zien zijn. Waarschijnlijk hadden ze het te druk met hun overvolle agenda’s.

Of Fuller House net zo’n succes wordt als zijn bekende voorganger is natuurlijk nog altijd een vraag, maar het is in iedergeval leuk om alvast de trailer hieronder te bekijken om een beetje in de sfeer te komen. We moeten wel zeggen dat het vreemd aandoet om alles nu in scherpe kwaliteit te zien… de korrelige jaren ’90 resolutie hebben de makers maar achterwege gelaten. Gelukkig kun je zelf -indien gewenst- de resolutie omlaag schuiven voor een extra nostalgisch gevoel 😉 Fuller House verschijnt op vrijdag 26 februari 2016 op ons aller Netflix, dus mocht je Full House toentertijd een warm hart hebben toegedragen: omcirkel dan vooral deze datum even in je agenda.

Fuller House: trailer

https://www.youtube.com/watch?v=uhInIOKwGXU&feature=youtu.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.