Grace and Frankie seizoen 4 op Netflix

Coming Soon: Grace and Frankie seizoen 4

We kunnen al heel (heel!) erg snel op Netflix gaan kijken naar Netflix Original Grace and Frankie seizoen 4. Een komedieserie over twee vrouwen die erachter komen dat hun mannen stiekem gewoon allebei homo’s zijn. Als dat geen band schept, weten wij het ook niet meer.

Frankie en Grace zijn allebei 60+ vrouwen. Ze hebben het goed voor elkaar. Een fijn leven, tijd en mannen die binnenkort gaan stoppen met werken, en dus kunnen ze snel meer tijd samen met elkaar  doorbrengen.

Hun mannen, zakenpartners van elkaar, besluiten met z’n vieren uit eten te gaan in een chique restaurant. Om alles goed af te sluiten. Nog één keer tutten de vrouwen zich op om een goed figuur te slaan.

Maar dan komt er opeens een mededeling. Hun mannen blijken naast zakenpartners ook verliefd op elkaar te zijn geworden. Jeetje. Sta je dan. Met al je goede bedoelingen. Hoe hebben ze dit niet zien aankomen? Waar was hun gaydar toen ze hem het hardst nodig hadden?

Een scheiding is vervolgens het logische gevolg, een vriendschap tussen de twee vrouwen het onlogische gevolg. De ene is namelijk super chique, de andere een vrij, linkse kunstenares die aan yoga doet. Maar toch klikt het. En hoe.

Grace and Frankie seizoen 4

In Grace and Frankie seizoen 4 zal Phoebe van Friends trouwens , of we bedoelen natuurlijk actrice Lisa Kudrow, haar debuut maken. Ze zal de rol van Sheree spelen, de persoon die al erg lang de nagels schijnt te doen van Grace.

Niet erg gek trouwens dat ze een rolletje krijgt, want Marta Kauffmann bedacht samen met David Crane de serie Friends en is ook de bedenker van Grace and Frankie.

Vanaf 19 januari kan je kijken naar Grace and Frankie seizoen 4 op ons aller Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer, om alvast een beetje in de juiste stemming te kijken. Wij hebben er zin in.

https://www.youtube.com/watch?v=DKMC6HViGTM