Jane the Virgin seizoen 3 netflix aanbod

Coming Soon: Jane the Virgin seizoen 3

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we genieten van Jane the Virgin seizoen 3. In deze populaire komische dramaserie volgen we de religieuze hoofdpersoon Jane die op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt. En dat zonder ooit maar 1x de lakens te hebben gedeeld met een man. En het derde seizoen staat voor de deur. 

Om ongewenst en door een fout bij een routine check-up kunstmatig bevrucht te worden is één ding. Maar als het je dan ook nog eens gebeurt als jonge, gelovige Latina in Miama, terwijl je aan iedereen, je familie, jezelf en vooral God, had beloofd om als maagd te trouwen, zijn de eierstokken helemaal gaar.

Als dan ook nog eens bekend wordt dat de zaaddonor een getrouwde man/ex-casanova/overlevende van kanker is, is het feest helemaal compleet. Hoe dealt Jane met al deze nieuwe en heftige gebeurtenissen? Dit alles zien we in een fijne telenovella stijl, inclusief bizarre plottwists.

Jane the Virgin seizoen 3

In Jane the Virgin seizoen 3 gaat het verhaal verder. Aan het eind van seizoen 2 was er een gebeurtenis en cliffhanger van heb ik jou daar. Dus er werd met smart gewacht op hoe dit zou aflopen. En verder staan er in dit derde seizoen nog een aantal grote gebeurtenissen op de planning en diverse perikelen rondom familieleden. Maar we willen niet teveel verklappen.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix?

Maar Jane the Virgin seizoen 3 staat dus op het punt om te beginnen. En vanaf dinsdag 17 april is het zover en zal het derde seizoen van deze populaire televisieserie op Netflix te zien zijn. Plan dat vrouwenavondje dus maar alvast in met je beste vrienden. Maar natuurlijk mag je ook naar Jane the Virgin kijken als man zijnde, zowel met je vrienden of je vriendinnen ;).

Bekijk hier anders alvast de promo van Jane the Virgin seizoen 3 om alvast een beetje in de stemming te komen. En vergeet niet onze Facebookpagina te liken en je vrienden te taggen die ook moeten weten wanneer Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix komt. Wanneer andere series en films op Netflix komen, lees je trouwens op onze Binnenkort op Netflix pagina.