Narcos seizoen 2

Coming Soon: Narcos seizoen 2

Yes! Er is een datum bekend vanaf wanneer we weer kunnen genieten van onze favoriete crimineel Pablo Escobar op Netflix. Narcos seizoen 2 is na de zomer te zien op de streamingsdienst. Lees dus snel verder om een beetje in de stemming te komen.

Wij hebben vorig jaar erg genoten van het eerste seizoen van Narcos. In deze serie worden we meegenomen naar het Colombia van de jaren ’80. Het was een, en dat is een understatement van heb ik jou daar, zeer dynamisch tijdperk waarin het Latijn-Amerikaanse land gebukt ging onder de drugsoorlogen en cocaïnebazen als Pablo Escobar.

narcos seizoen 2 Netflix
Pablo blijft koeltjes ondanks pistool. Bron: Narcos / Netflix

In Narcos wordt deze besnorde crimineel gespeeld door de Braziliaan Wagner Moura. We zien hoe hij zijn imperium, dat zelfs een deel van Amerika behelst, vanaf nul opbouwt. Hij neemt het op tegen politici, andere drugsbaronnen, de Amerikaanse anti-drugseenheid DEA en nog veel meer partijen. Het zorgt ervoor dat het nooit saai wordt.

Wij konden daarnaast erg genieten van broeierige Colombiaanse sfeer die geschetst wordt. Het zorgt voor een extra dimensie in de verhitte strijd tussen alle partijen. Het zorgt nét voor een wat pikantere en hetere omgeving waarin het letterlijk krioelt van de criminelen. En nu kunnen we dus gaan genieten van Narcos seizoen 2.

Narcos seizoen 2

Narcos seizoen 2 zal op 2 september 2016 te zien zijn op Netflix. Wij hebben deze datum in ieder geval met rood, blauw en geel omcirkeld in onze agenda’s. Hebben jullie ook al zin in het nieuwe seizoen? Het is echt een hele toffe serie. De vele kanten (drugsbaron, vader, wannabe politicus, een Colombiaanse Robin Hood etc.) van Escobar maken Narcos een interessante serie. Langzaamaan ontspint zich het web rondom Pablo Escobar met hem als middelpunt, een super gewelddadig en bij vlagen bizar web, maar alles behalve eendimensionaal, wat ervoor zorgt dat Netflix met Narcos weer een puike serie heeft afgeleverd. Ga dus zeker seizoen 1 kijken, als je dat nog niet hebt gedaan, voordat Narcos seizoen 2 begint op 2 september 2016!

UPDATE Narcos seizoen 2 trailer

Bekijk hieronder de door Netflix vrijgegeven Narcos seizoen 2 trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=Q7gUqyvFqpg&

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.