Arrested Development seizoen 5 op Netflix

Coming Soon: Arrested Development seizoen 5

Jeetje, lekker nieuwtje hoor. Wat dan, horen we jullie vragen? Welnu, Arrested Development seizoen 5 komt deze maand op Netflix! Wil je weten wanneer precies? Wil je de trailer zien? Of ken je de serie niet en wil je weten waarom je het dan een kans moet geven? Lees dan vooral even verder.

Vorige week kwamen we al met het nieuws dat er re-edit van het vierde seizoen op Netflix was gekomen. Tevens meldden we toen dat het ons niet zou verbazen als het vijfde seizoen snel op Netflix zou komen.

En het bleek te kloppen, want er is een trailer online gekomen met beelden en de verschijningsdatum van Arrested Development seizoen 5 op Netflix is ook direct kenbaar gemaakt.

Plot in het kort

Arrested Development draait om de familie Bluth, een vrij eigenzinnige familie. Papa van de familie is George Bluth sr., dan hebben we nog mama Lucille “1”  en hun kinderen Michael (Jason Bateman), Lindsay (Portia de Rossi), Gob (Will Arnett) en Buster (Tony Hale).

Maar vergeet ook het hilarische aanhangsel Tobias Fünke niet (gespeeld door David Cross, die we kennen als een van de twee gezichten van W/Bob and David samen met Bob Odenkirk), de never nude en man van dochter Lindsay. Of hun kind Maeby (Alia Shawkat) en het kind van Michael met de naam George-Michael Bluth (Michael Cera). 

Het is ook een vrij narcistische, vaak egoïstische maar toch altijd hilarische familie. En als vader George sr. in de gevangenis beland, neemt zoon Michael de taak op zich om de boel nog een beetje in het gareel te houden. Maar dit is bijna niet te doen.

Wat volgt is een erg intelligente komedieserie met een aantal hilarische running gags. Zoals de agressieve chicken dances van Gob, de broekjes en de homoseksuele opmerkingen zonder dat hij het doorheeft van Tobias, de hilarische en grofgebekte Afro-Amerikaanse pop Franklin Delano Bluth. En nog veel meer. Check de bekendste running gags in het filmpje hieronder.

Wanneer komt Arrrested Development seizoen 5 op Netflix?

Arrested Development seizoen 5 zal op 29 mei op Netflix komen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd. Jij ook? Bekijk dan alvast de trailer van dit vijfde seizoen hieronder.

En omcirkel in je agenda dat je je op deze dag even ziek moet melden van je werk. Of verzin een regiostaking en zeg dat je daarom niet naar je werk kan komen. Whatever works.

https://www.youtube.com/watch?v=XyYjHNgLWjQ