orange is the new black seizoen 4 netflix

Coming soon: Orange is the New Black seizoen 4

Helaas… geen Oranje op het EK voetbal deze zomer. Gelukkig wordt het geen Oranje-loze zomer met de release van de populaire Netflix Original Orange is the New Black seizoen 4. Dus pak je pen en agenda er alvast bij en lees snel verder over Orange is the New Black seizoen 4 en bekijk ook zeker even de nieuwe trailer die Netflix heeft vrijgegeven!

Orange is the New Black seizoen 4

De dames van Orange is the New Black zullen namelijk vanaf 17 juni 2016 te zien zijn in alweer het vierde seizoen van deze Netflix Original. Het is dus nog eventjes wachten, maar dan gaan de dames natuurlijk wel weer lekker los. #WelcomeToLitchfield 😉

In Orange is the New Black volgen we hoofdpersoon Piper Chapman (Taylor Schilling). Ze moet 15 maanden de vrouwenbak in omdat ze haar ex-vriendin en tevens drugssmokkelaarster Alex Vause (Laura Prepon) een keer heeft geholpen met het vervoeren van geld verdiend door drugshandel en dat mag natuurlijk niet.

In de vrouwengevangenis waar ze in wordt gezet, komt ze in contact met een heleboel andere markante vrouwelijke boefjes. Deze bonte verzameling aan gedetineerden zorgt ervoor dat het er in ieder geval nooit saai is. Ook in het nieuwe seizoen kunnen we weer een hoop mooie verhaallijnen, vriendschappen, vetes en dat soort dingen meer verwachten.

Orange is the New Black seizoen 4 is dus vanaf 17 juni 2016 exclusief op Netflix te zien. Met in de hoofdrol o.a. Taylor Schilling, Uzo Aduba, Laura Prepon, Kate Mulgrew e.a. Bekijk hieronder alvast de teaser voor seizoen 4 en onderstreep/omcirkel/markeer etc. deze datum even op je kalender of in je agenda zodat je op tijd klaar zit en je de nieuwe afleveringen op deze manier direct kan gaan kijken!

Orange is the New Black seizoen 4
The girls are back in town! Bron: Orange is the New Black / Netflix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.