Orange is the New Black seizoen 5 cliffhanger season seizoen 4

Coming soon: Orange is the New Black seizoen 5

Er is een datum bekendgemaakt wanneer Netflix Original Orange is the New Black seizoen 5 op Netflix te zien zal zijn! We dachten al dat dit in de zomer van 2017 zou zijn en dat blijkt ook te kloppen. Lees je mee? Dan weet ook jij de exacte datum én kan je je geheugen weer even opfrissen over de serie. 

In Orange is the New Black volgen we het dagelijks leven in een vrouwengevangenis. Piper Chapman (Taylor Schilling) is een veroordeelde dame die de bak in moet wegens het vervoeren van drugsgeld. Hier komt ze in contact met vele andere vrouwelijke boefjes.

Dat het er in de vrouwengevangenis niet altijd even rustig aan toegaat, bewijst Orange is the New Black. Een bont gezelschap aan gedetineerden zorgt ervoor dat het er in ieder geval nooit saai is.

Orange is the New Black seizoen 5 fire vuur
Vuur filmen. Bron: Orange is the New Black seizoen 5/Netfilx – tekst loopt door onder afbeelding

In Orange is the New Black seizoen 5 kunnen we als kijker ook weer een hoop mooie nieuwe verhaallijnen, vriendschappen, vetes en dat soort dingen meer verwachten. Het vierde seizoen eindigde verrassend en met een cliffhanger van heb ik jou daar en dus zijn wij razend benieuwd hoe het vijfde seizoen zal beginnen en zich zal ontvouwen.

In de wandelgangen wordt trouwens gesuggereerd dat Orange is the New Black seizoen 5 zich zal afspelen binnen een tijdspanne van drie dagen tijd. Dat lijkt te suggereren dat we een hoop details en intense dingen kunnen verwachten. We zijn benieuwd.

Orange is the New Black seizoen 5: vanaf wanneer te zien op Netflix?

Orange is the New Black seizoen 5 zal vanaf 9 juni 2017 op Netflix te zien zijn! Zet dus een dikke cirkel om deze datum als je een fan bent. En mocht je nog niet zo ver zijn? Dan heb je nog even de tijd om je achterstallige seizoenen weg te werken! Bekijk hieronder trouwens de teaser van het vijfde seizoen van Orange is the New Black om alvast in de stemming te komen.