Pretty Little Liars seizoen 7 (deel 2) girls Netflix aanbod tips flashlight

Coming soon: Pretty Little Liars seizoen 7 (deel 2)

Vrouwen (en misschien mannen) opgelet: de laatste afleveringen van Pretty Little Liars komen binnenkort op Netflix. Dit zullen daadwerkelijk de laatste episodes zijn, want de serie heeft aangekondigd dat er geen nieuw seizoen meer komt. Lees je mee om te weten te komen vanaf wanneer je naar het tweede deel van Pretty Little Liars seizoen 7 kan gaan kijken op Netflix?

Het was zonder enige twijfel de meest gestelde vraag op onze Facebookpagina: “Wanneer komen de laatste afleveringen van Pretty Little Liars seizoen 7 op Netflix?” Vaak konden we alleen maar zeggen dat daar nog niks over bekend was, omdat dat het geval was. Tot nu.

Het laatste deel van Pretty Little Liars seizoen 7 zal in ieder geval het laatste seizoen zijn van de populaire televisieserie. Dit heeft executive producer Marlene King tijdens een Facebook live chat bekendgemaakt. Dit zal bij de echte fans niet als een verrassing komen, want de hoofdrolspelers hebben hier het afgelopen jaar naar gehint in diverse interviews in de media.

Veel fans zijn benieuwd hoe de serie naar een ontknoping zal toewerken. Hoe eindigt het met Spencer? Heeft hij misschien een tweelingzus? Wie heeft of hebben Sara Harvey en Charlotte DiLaurentis gemurderd? Wie is Uber A/A.D.? Het zijn legitieme vragen die leven in de hoofdjes van de vooral vrouwelijke kijkers. Misschien krijgen ze wel een antwoord. Wie zal het zeggen.

Pretty Little Liars seizoen 7 (deel 2)

Maar vanaf wanneer kan men dan op Netflix genieten van het tweede deel van Pretty Little Liars seizoen 7? Wel, dat zal vanaf 24 april 2017 zijn. Als vanouds een week nadat de desbetreffende aflevering is uitgezonden op de televisie van het land van Trump.

Er was een tijdje gehannes tussen Pretty Little Liars en Netflix over uitzendrechten, maar die plooien lijken dus weer gladgestreken.

Dus als je een liefhebber bent van de serie, dan raden we je aan om deze datum met een dikke viltstift te omcirkelen in je agenda of kalender aan de muur. Op deze manier kan jij als eerste genieten van het allerlaatste deel ooit van Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars seizoen 7 (deel 2) girls Netflix aanbod tips