televisieserie Pretty Little Liars seizoen 7 seasn last laatste Netflix aanbod Nederland

Coming soon: Pretty Little Liars seizoen 7

Het was zonder enige twijfel de meest gestelde vraag op onze Facebookpagina: “Wanneer komt Pretty Little Liars seizoen 7 op Netflix?” Vaak konden we alleen maar zeggen dat daar nog niks over bekend was. Maar nu is er goed nieuws voor alles fans! Netflix heeft namelijk bekendgemaakt wanneer het zevende seizoen op Netflix Nederland komt! Lees dus snel verder. 

Na de bekendmaking van wie er achter het personage A zat, valt er toch nog genoeg te vertellen. Zo zal de identeit van Mary Drake’s baby worden bekendgemaakt, zal een hoofdpersoon vermoord worden en is er misschien wel iemand zwanger. Ohjee.

Het zevende seizoen van Pretty Little Liars zal in ieder geval het laatste seizoen zijn van de populaire televisieserie. Dit heeft executive producer Marlene King tijdens een Facebook live chat bekendgemaakt. Dit zal bij de echte fans niet als een verrassing komen, want de hoofdrolspelers hebben hier het afgelopen jaar naar gehint in diverse interviews.

Pretty Little Liars seizoen 7

Maar wanneer is Pretty Little Liars seizoen 7 dus op streamingsdienst Netflix te zien? Nou, dat zal vanaf 15 november 2016 zijn. Het is nog even afwachten of we in één keer alle tot dan toe uitgezonden afleveringen te zien krijgen, aangezien het seizoen al vanaf juni 2016 op de Amerikaanse televisie te zien is, of dat Netflix er voor kiest om elke week een nieuwe aflevering online te gooien. Maar dat Pretty Little Liars seizoen 7 eindelijk te zien zal zijn, staat nu eindelijk vast. Dus omcirkel deze datum in je (digitale) agenda als je een fan bent en laat de voorpret maar alvast beginnen.