Sense8 op Netflix

Coming soon: Sense8 op Netflix

Netflix maakte bekend dat vanaf volgende week alweer een nieuwe Netflix Original beschikbaar zal zijn op het online videoplatform. Vanaf 5 juni kunnen we namelijk gaan kijken naar de nieuwe serie genaamd Sense8, een sciencefiction/actie serie van de makers van The Matrix.

In Sense8 volgen we 8 mensen die door een of andere reden telepatisch met elkaar zijn verbonden. Deze mensen kennen elkaar niet, komen uit verschillende gebieden en hebben allemaal weer andere achtergronden. Ze kunnen elkaar in gedachten horen, ze voelen elkaars emotie en pijn, spreken elkaars taal en kennen elkaars geheimen. Dat klinkt als een aardig basisrecept om uiteindelijk tot een spannende serie te komen. Hopelijk zal Sense8 zich ontpoppen tot een goed uitgewerkte serie, en zal het in staat zijn om de spanning vast te houden.

Sense8 netflix
In Sense8 zijn de hoofdkarakters via telepathische krachten met elkaar verbonden

Lost-kijkers zullen in ieder geval Naveen Andrews herkennen, die eerder al de Irakees Sayid Jarrah speelde. En heb je Cloud Atlas gezien? Dan ga je Doona Bae herkennen als een (wederom) geheimzinnige Zuid-Koreaanse sciencefiction dame. We gaan deze serie in ieder geval aanzetten en zullen hier later op terugkomen d.m.v. een review. We zijn benieuwd!

Hieronder zijn alvast een trailer en een interview te zien. Sense8 zal vanaf 5 juni te zien zijn op Netflix.

Update

We hebben de serie inmiddels gekeken! Lees onze recensie van Sense8 hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.