Sherlock seizoen 4 Netflix Nederland

Coming Soon: Sherlock seizoen 4

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Sherlock seizoen 4 komt binnen afzienbare tijd op Netflix! Wil je weten vanaf wanneer je deze fantastische en grandioze serie op Netflix kan kijken? Dan hebben we eigenlijk maar één tip voor je: lees als de wiedeweerga eventjes door. 

Sherlock seizoen 4 dus. Het geduld van de fans van de serie en de fans van hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch, de Cumberbitches genoemd, werd erg op de proef gesteld. Het derde seizoen werd namelijk eind 2013, begin 2014 uitgezonden op de BBC.

Op de eerste dag van 2017 kwam wel een fijn tussendoortje op Netflix. Het was een speciale en losstaande aflevering met de naam The Abominable Bride. We schreven er toen ook een stukje over. Deze special speelt zich af in het 19e-eeuwse Victoriaanse tijdperk.

Dit dus in tegenstelling tot de normale afleveringen, omdat die zich natuurlijk gewoon vandaag de dag afsplen. Dit betekent dus geen technologische snufjes voor de heer Holmes. Wij vonden het in ieder geval een smakelijk tussendoortje.

Onze verlangens werden met deze special dus voor een tijdje bevredigd. Maar al snel begon het te kriebelen. We wilden meer. En we vroegen ons dus af: wanneer komt Sherlock seizoen 4 eindelijk eens op Netflix? Want het wachten heeft nu wel lang genoeg geduurd.

Sherlock seizoen 4

Welnu, er is een datum bekendgemaakt door Netflix via Twitter! Het nieuwe vierde seizoen van Sherlock kunnen we op 15 juli 2017 op Netflix Nederland verwachten! Dat is dus niet eens zoveel nachtjes meer slapen! Heel lekker nieuws dus.

Of we dat willen herhalen? Natuurlijk, Benedict! Vanaf zaterdag 15 juli 2017 is Sherlock seizoen 4 te zien op de streamingsdienst. En alle drie de afleveringen, ieder weer ongeveer anderhalf uur durend, zullen dan allemaal te zien zijn.

Check hieronder de trailer van Sherlock seizoen 4 om alvast in de stemming te komen. Wij kijken in ieder geval heel erg uit naar dit nieuwe vierde seizoen! Hopelijk jullie ook.

Oh, en nog een korte mededeling. Wil je weten wanneer andere titels op Netflix komen? Bijvoorbeeld Ray Donovan seizoen 4, Okja, New Girl seizoen 5 Riverdale seizoen 2 of andere titels? Geef onze Binnenkort op Netflix pagina dan even een koekeloertje. Ben je meer benieuwd naar alle titels op Netflix? Check dan de Netflix aanbod Nederland pagina, alwaar je kan zoeken op titel, genre, iMDB-cijfer, datum van toevoeging en jaartal. Gegroet!