Stranger Things seizoen 2 Netflix

Coming Soon: Stranger Things seizoen 2

Het is vandaag vrijdag de 13e, een dag waarop je het ongeluk niet moet uitdagen. Dus liepen we niet onder ladders, keken we zwarte katten niet in de ogen en braken we, in tegenstelling tot andere dagen, geen spiegels. Alles ging goed. En het werd zelfs nog een toffe dag omdat er een nieuwe trailer online kwam van Stranger Things seizoen 2. Hoezo een dag vol met ongeluk?

Stranger Things seizoen 2 dus. Naar dit nieuwe tweede seizoen van de populaire Netflix Original wordt, door ons althans, al maanden uitgekeken. Dit nieuwe seizoen zal trouwens worden uitgebracht als Stranger Things 2 (ipv seizoen 2), als “eerbetoon aan de klassieke griezelfilm prequels”.

Hoe dan ook, het is bijna zover. Want over exact twee weken, op vrijdag 27 oktober, zullen de nieuwe afleveringen exclusief bij Netflix te zien zijn. Het is een datum die we al geruime tijd met limegroene viltstift hebben omcirkeld in de agenda.

De fans weten natuurlijk dat Stranger Things zich afspeelt in het fictieve dorpje Hawkins in de vroege jaren ’80 van de vorige eeuw. Het eerste seizoen draaide om de mysterieuze verdwijning van het jochie Will Byers als hij terugfietst naar huis.

Zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin gaan vervolgens naar hem opzoek, maar dat gaat niet zonder dat ze een hoop bizarre en bovennatuurlijke gebeurtenissen meemaken.

Stranger Things seizoen 2

Stranger Things seizoen 2 borduurt verder op het Will Byers-verhaal. We kunnen alleen niet te veel vertellen vanwege op de loer liggende spoilers. Maar dat het weer een gek feestje wordt voor jaren ’80 cultuurfanaten, Spielberg fans en retro synth-muziek staat wel vast.

De laatste trailer van het tweede seizoen van Stranger Things is hieronder dus te bekijken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot vrijdag 27 oktober 2017 , de dag dat Stranger Things seizoen 2 op Netflix komt!

Ben je ongeduldig, lees dan hier welke titels er vorige week op Netflix zijn gekomen en welke wij hiervan het leukst vonden, of lees morgen ons nieuwe Netflix aanbod overzicht.

https://www.youtube.com/watch?v=_VwgEkuG2n8