Coming soon: The 100 seizoen 5

Op onze Facebookpagina was het een veelgestelde vraag: Wanneer komt The 100 seizoen 5 op Netflix? Het antwoord was telkens ergens in het tweede kwartaal van 2018, dat was de verwachting. Maar nu weten we een exacte datum. 

Vorige week kwam al een 4 minuten (!) durende trailer uit van The 100 seizoen 5. Daarin werd aangekondigd dat het vijfde seizoen vanaf 24 april op de Amerikaanse televisie te zien zal zijn.

Deze trailer kan je hieronder bekijken. De makers hebben in ieder geval goed hun best gedaan om de fans warm te laten lopen voor seizoen 5. Hopelijk hebben ze niet alles al verklapt in deze trailer, omdat ie zo lang duurt 😉 Maar dat zal wel niet.

https://www.youtube.com/watch?v=giiIq7t4oMQ

Maar wanneer het vijfde seizoen van The 100 dan op Netflix zou komen, werd toen nog niet bekendgemaakt. Tot nu. Want niet veel later nadat de aflevering in Amerika te zien is, zal dezelfde aflevering op Netflix komen. Zes dagen later, om precies te zijn. Elke week zal dan een nieuwe aflevering op Netflix komen.

Waar gaat The 100 over?

De serie The 100 is gesitueerd in een apocalyptische wereld die vrijwel onbewoonbaar is geworden. Dit komt door een nucleaire oorlog die de aarde en de mensheid vrijwel helemaal kapot heeft gemaakt.

Zevenennegentig jaar na deze oorlog worden er 100 (ah, de titel) jeugdige en ietwat onfrisse jongeren vanuit ruimteschip The Ark, met daarin de mensen die het hebben overleefd, teruggestuurd om de boel te inspecteren en om op onderzoek uit te gaan hoe de aarde er nu bij ligt.

Zal de mensheid ooit weer kunnen leven op wat ooit hun planeet was?

Vanaf wanneer is The 100 seizoen 5 op Netflix te zien?

The 100 seizoen 5 zal dus vanaf 30 april 2018 op Netflix te zien zijn. Dus als je een fan bent van deze spannende en mysterieuze sciencefiction serie, dan raden we je aan deze datum te markeren en om je agenda voor die dag leeg te maken. Koop er nog iets te knabbelen en te drinken bij en je dag kan niet meer stuk.

En tot die tijd kan je natuurlijk altijd een blik werpen op onze Netflix aanbod tabel. Hierin kan je filteren op IMDb-cijfer, genre, jaartal, titel en datum van toevoeging. Zo kan je heel selectief iets vinden op te kijken.

Ben je meer benieuwd naar de toekomst? Dan raden we je onze pagina Binnenkort op Netflix aan. Hierin staan alle titels en data die al zijn aangekondigd door Netflix. Handig hoor.

The 100 seizoen 5 op NetflixODc0MmIyNmEtZWE4Mi00OWQ0LWE3MzQtNmVmMmM5ZTFhZTAxXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_
Stuk elektronica. Bron: The 100/Netflix