The Originals seizoen 5 Netflix hope

Coming Soon: The Originals seizoen 5

The Originals seizoen 5 staat op het punt van beginnen! Vanaf wanneer je dit vijfde seizoen op Netflix kan verwachten en waar dit seizoen over zal gaan, lees je hieronder. En nee, het duurt echt niet lang meer. 

The Originals is ooit uitgekomen als spin-off van The Vampire Diaries. Tegen alle trends in werd deze spin-off bijna net zo populair als de serie waar hij vanaf stamt. Daarom werd er met smart gewacht op het vijfde seizoen. Onze Facebookpagina stond vol met vragen als ‘Wanneer komt The Originals seizoen 5 op Netflix?!’ en soortgelijke kreten.

Dat was lange tijd onbekend. Wat wel bekend was, was dat The Originals seizoen 5 het laatste seizoen van deze serie zou worden. Hierna zou het toch echt ophouden.

The Originals seizoen 5

Het vijfde seizoen zal zich afspelen zeven jaar nadat de familie Mikaelson allemaal een kwart duistere energie in hun lichaam hebben gekregen. Om jonkie Hope te behoeden van verder gevaar, maken ze de reis naar New Orleans om zowel het meisje als de stad te beschermen.

Maar dit zal nog maar één verhaallijn zijn in The Originals seizoen 5. Verder volgen we de avonturen van Josh en Vincent, zien we Hope opbloeien tot een tienermeisje en nog veel meer om op te noemen. Verwacht dus weer een hoop drama, bloed, vampieren, bovennatuurlijkheid en fantasie.

Wanneer komt The Originals seizoen 5 op Netflix?

Maar wanneer The Originals seizoen 5 dan op Netflix komt, vraag je ons? Als het goed is morgen al, 23 april 2018 dus! Elke week zal er een nieuwe aflevering van de serie op Netflix komen, een paar dagen nadat de desbetreffende aflevering op de Amerikaanse televisie is geweest.

Dus zet je wekker anders, als je de luxe hebt om vrij te nemen van je werk, en ga de eerste aflevering van het vijfde én laatste seizoen vanaf morgen streamen. En laat ons ook vooral op onze Facebookpagina weten wat je ervan vond.