The Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 titus

Coming soon: The Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3

Dames en heren, The Unbreakable Kimmy Schmidt is coming back to town! Jawel, de vrolijke New Yorkse dame -die in het verleden opgesloten zat in een vage sekte in Indiana- komt dit voorjaar terug met haar hilarische maatjes. Netflix zette onlangs een trailer voor The Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 online! Lees en bekijk hier meer!

Unbreakable Kimmy Schmidt is een Netflix Original komedie die draait om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), een vrouw die vijftien jaar lang in een bunker bij een ondergrondse sekte heeft geleefd in Indiana, samen met drie andere vrouwen en hun leider (Jon Hamm). Hij vertelde hen dat de wereld was vergaan en dat zij de enige overlevenden waren.

Na hun bevrijding moeten ze opdraven bij een Amerikaanse talkshow waar ze “Molvrouwen” worden genoemd. Kimmy Schmidt besluit als enige van de vier vrouwen in New York te blijven en niet terug te keren naar Indiana. Ze wil een nieuw leven opbouwen in de Grote Appel. Hoe moeilijk kan dat zijn als je vijftien jaar lang in een bunker hebt geleefd? Maar zo makkelijk is dat uiteraard niet, zeker niet voor de ietwat naïeve nerd Kimmy.

Een van onze favoriete personages uit Unbreakable Kimmy Schmidt is toch wel Titus Andromedon (Tituss Burgess), de flamboyante en homoseksuele vriend van Kimmy. Gezien zijn gevoel voor het theatrale en het dramatische, doet hij ons regelmatig denken aan een ander favoriet komediepersonage, namelijk Cam Tucker uit Modern Family.

Aan de nieuwe trailer, die je hieronder kan zien, belooft Titus ons weer veel goeds in The Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3. Hij schittert namelijk als een heuse Beyoncé door de straten van New York. Hoe het Kimmy zal vergaan in het nieuwe seizoen, is er nog niet uit op te maken, maar geniet dus alvast even van Titusyoncé. Het nieuwe seizoen is in ieder geval te bekijken vanaf 19 mei 2017!

The Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 trailer