Daredevil seizoen 2 is besteld

Daredevil seizoen 2 is besteld door Netflix

Een kleine twee weken na het online komen van Marvel superheldenserie Daredevil, heeft Netflix al bekendgemaakt dat Daredevil seizoen 2 is besteld en dat er dus een tweede seizoen van deze Netflix Original zal komen. Goed nieuws als je van comics en hele toffe actie houdt.

In Daredevil draait het allemaal om Matt Murdock (Charlie Cox, bekend van Boardwalk Empire), een blinde advocaat die zichzelf daarnaast ’s nachts in een superheldenpak wurmt om op deze manier, als personage Daredevil, de misdaad te bestrijden in de nachtelijke straten van New York. Dit is een bekend Marvel personage en de serie blijft dan ook dicht bij de comics. Daredevil is een donkere televisieserie met een boel hele gave actiescènes in de stijl van Aziatische  vecht/actie films als  The Raid en Oldboy.

De serie, in de eerst plaats een misdaad drama, laat zien dat je met superheldenfilms/series een heleboel kanten op kan. Want een film als Guardians of the Galaxy, die toevallig van de week op Netflix kwam, is natuurlijk ook een superheldenfilm, maar concentreert zich veel meer op de grappige en buitenaardse ruimte kant. En dan heb je nog een film/comic als Watchmen waarin ook een stuk politiek zit. Daarom denken we dat het “genre” nog lang niet uitgeput is, ondanks de veelvoud aan titels de laatste jaren.

Daredevil seizoen 2 is besteld en zal ergens in 2016 op Netflix verschijnen en zal geproduceerd worden door Doug Petrie (American Horror Story en Buffy the Vampire Slayer) en Marco Ramirez (Sons of Anarchy). Zij vervangen Steven DeKnight die seizoen 1 grotendeels voor zijn rekening nam. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en kom het als eerste te weten als de precieze datum bekend wordt gemaakt.

Ontvang updates

UPDATE

De datum Daredevil seizoen 2 is door Netflix bekendgemaakt! Lees hier meer over in ons nieuwe Daredevil seizoen 2: nieuwe trailer artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.