daredevil seizoen 2 Netflix aanbod

Daredevil seizoen 2: nieuwe trailers

Netflix heeft weer een nieuwe trailer van het Daredevil seizoen 2 online gegooid. Het belooft weer oudewets hard, grimmig en vet te gaan worden. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen! 

Daredevil draait om hoofdpersoon Matt Murdock (een rol van Charlie Cox, die we kunnen kennen van Boardwalk Empire). Overdag is hij een advocaat die niet kan zien, ’s nachts transformeert hij in de superheld Daredevil, om de misdaad te bestrijden op de nachtelijke straten van Hell’s Kitchen, New York. Daar kunnen de personages uit Jambers nog een puntje aan zuigen.

In Daredevil seizoen 2 denkt Matt dat hij eindelijk even rust heeft, omdat hij in seizoen 1 al het nodige tuig in elkaar heeft weten te timmeren. Maar dan verschijnt er opeens een nieuwe schurk op het toneel: Frank Castle aka The Punisher (gespeeld door Jon Bernthal van o.a. het eerste seizoen van The Walking Dead). En met zo’n naam kan je natuurlijk geen goede bedoelingen hebben. En dat heeft hij ook niet.

Daredevil is een vrij donkere televisieserie met een boel hele gave choreografisch hoogstaande actiescènes in de stijl van Aziatische vecht/actie films als The Raid en Oldboy. Wij kunnen daar erg van genieten! Hopelijk jullie ook. Bekijk hieronder ook zeker even de twee nieuwe trailers die Netflix beschikbaar heeft gesteld over het aankomende tweede seizoen.

Daredevil seizoen 2 zal vanaf vrijdag 18 maart 2016 te zien zijn op streamingsdienst Netflix! Dus markeer die datum, als je net als ons een liefhebber bent van deze serie, zeker in je (digitale) agenda en plan geen activiteit op die dag! En like ook zeker onze Facebookpagina als je dat nog niet gedaan had, want zo mis je nooit meer iets wat betreft Netflix aanbod nieuws!

Daredevil seizoen 2: nieuwe trailers

https://www.youtube.com/watch?v=29Tze3DC6dM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.