That ’90s Show op Netflix-1

Deel van de cast van That ’90s Show op Netflix bekend

Er komt steeds meer informatie naar buiten over de serie That ’90s Show op Netflix. Inderdaad, een spin-off van de zeer bekende komedieshow That ’70s Show.

Populaire serie That ’70s Show

Tussen 1998 en 2006 kon je o.a. op Comedy Central kijken naar de populaire komedieserie That ’70s Show. Grote kans dat jij ook keek!

In deze serie speelde het verhaal zich – hoe verrassend – af in het VS van de jaren 70. Centraal stonden zes vrienden in Point Place, Wisconsin. Het moesten tieners voorstellen, maar de karakters werden stuk voor stuk gespeeld door al iets oudere acteurs en actrices.

Zo hadden we het stelletje Donna (Laura Prepon) en Eric (Topher Grace), Fez (Wilmer Valderrama), Hyde (Danny Masterson), de knappe Jackie (Mila Kunis) en Michael (Ashton Kutcher). We volgden in de serie hun avonturen.

That ’90s Show op Netflix gast
De originele cast van That ’70s Show. Bron: That ’70s Show / Comedy Central

That ’90s Show op Netflix wordt een sequel

En nu is bekend geworden dat met That ’90s Show op Netflix er dus een sequel in de maak is! En het leuke is dat vrijwel de hele cast – behalve de voor verkrachting aangeklaagde Danny Masterson – weer van de partij is.

That ’90s Show zal zich afspelen in – je raadt het misschien al – de jaren 90. Donna en Eric zijn inmiddels ouders van dochtertje Leia Forman (Callie Haverda).

Het leuke is dat de ouders van Eric – Red (Kurtwood Smith) en Kitty Forman (Debra Jo Rupp) – ook van de partij zullen zijn!

Zij zijn inmiddels opa en oma van de kleine Leia. Leia komt in de serie bij haar opa en oma logeren en dat zal uiteraard weer voor een hele eigen dynamiek zorgen.

Wanneer komt That ’90s Show op Netflix?

Wanneer That ’90s Show op Netflix komt, is nog niet bekend. Maar wij schatten zo in dat we de serie dit jaar nog wel kunnen verwachten.

Als we een datum hebben, lees je het op onze site, op de Binnenkort op Netflix pagina, op Facebook en/óf op onze Instagram pagina, dus blijf ons volgen.