Derde seizoen van Undercover volgende maand op Netflix november

Derde seizoen van Undercover in november op Netflix

Volgende maand is het eindelijk zover: het derde seizoen van Undercover komt dan op Netflix. In dit artikel zetten we alles voor je op een rijtje, want er is steeds meer bekend over het derde seizoen.

Datum van het derde seizoen van Undercover

Laten we maar gelijk met de datum starten. Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november te bekijken. Maar we moeten wel gelijk een kleine kanttekening plaatsen – om alles eerlijk te houden – namelijk dat het alleen de eerste aflevering zal zijn.

Daarna zal elke week een nieuwe aflevering online komen. Hiermee loopt het uitzendschema gelijk met het schema van de Belgische televisie waar Undercover – met zijn het grote aantal Belgische acteurs/actrice – ook op te zien zal zijn.

Ferry is terug

In dit derde seizoen van Undercover is de rol van drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers) een stuk groter dan in het tweede seizoen, toen hij in de bak zat.

In S03 is hij weer vrij en ziet hij dat zijn plek bovenaan de drugspiramide inmiddels is overgenomen door het Turkse echtpaar Leyla Bulut (Nazmiye Oral) en Serkan Bulut (Murat Seven).

Ze geven leiding aan een geraffineerde en smerig fijn geoliede drugsbende. En dus is het niet zo evident dat Ferry weer de XTC-koning kan worden die hij was voordat hij de gevangenis in moest.

Samenwerken Bob en Ferry! Bron: Undercover / Netflix

Hulp uit onverwachte hoek

Maar misschien kan hij ditmaal hoek krijg uit onverwachte hoek. Want kennen we Bob Lemmens (Tom Waes) nog? Wel, toch? Nou, hij is inmiddels ontslagen bij de politie. Sterker nog: hij moet misschien zelf de bak in.

Maar dan wordt er een undercoveragent vermoord en heeft de politie het sterke vermoeden dat er een mol in hun organisatie zit. Iemand die informatie doorspeelt aan de Bulut’jes.

Bob krijgt het voorstel om te infiltreren en de mol te ontmaskeren om op deze manier onder zijn straf uit te komen. Misschien kunnen Ferry en Bob elkaar wel helpen in deze missie …

Wij zijn benieuwd hoe dit uitpakt. En vanaf 21 november is het te zien. De trailer van Undercover (seizoen 3) bekijk je trouwens hieronder!