Deze Netflix series stoppen in 2021 atypical seizoen 4

Deze Netflix series stoppen in 2021

Je wilt weten welke Netflix series stoppen in 2021? Dan ben je hier aan het juiste adres. In ons eerste deel kon je al lezen over vijf series die dit jaar zullen stoppen en in dit tweede deel lees je over nog meer series waarvan het laatste seizoen dit jaar op Netflix komt.

Atypical (seizoen 1 t/m 4)

We beginnen ons artikel met de vermelding dat het doek voor de serie Atypical na vier seizoenen zal vallen. De populaire serie, met een gemiddeld cijfer van 8,3 op IMDb, komt hiermee tot een eind.

Centraal hierin staat Sam (Keir Gilchrist). Hij is in het begin van de serie 18 jaar en vertoont wat autistische trekjes, en dat is met gevoel voor understatement. Het is een lastige leeftijd waarin je misschien voor het eerst echt verliefd wordt en waarin je op zoek bent naar onafhankelijkheid en naar wie je echt bent.

Maar dat het voor Sam nog net wat lastiger is allemaal, zien we in het heerlijke Atypical. Het vierde seizoen, dat dit jaar ergens op Netflix zal komen, zal dus jammer genoeg het laatste seizoen zijn.

Lost in Space (seizoen 1 t/m 3)

Daarnaast zal ook de serie Lost in Space in 2021 stoppen. Er zullen in totaal dus drie seizoenen gemaakt worden van deze remake van de gelijknamige serie uit de jaren ’60.

In Lost in Space gaat het om het Robinson gezin dat, en de titel verraad het al een beetje, nogal de weg kwijtraken op een vreemde planeet. Hun ruimteschip moet namelijk een noodlanding maken en hierdoor komen ze op een planeet terecht waarop ze samen moeten vechten om te overleven.

Wij zijn groot fan van een serie als Lost en een boek als Lord of the Flies van William Golding. Mocht je deze serie en/of dit boek ook waarderen, en verder niet vies zijn van een beetje sciencefiction, dan zal je Lost in Space ook zeker waarderen. Het derde seizoen zal dus het laatste zijn.

Dead to Me (seizoen 1 t/m 3)

En ook de komedieserie met een drama-randje Dead to Me stopt na het derde seizoen. De serie waarin een opmerkelijke vriendschap ontstaat tussen de vrouwen Judy Hale (Linda Cardellini) en Jen Harding (Christina Applegate).

Jen heeft net haar man verloren door een heftige aanrijding en Judy loopt rond met een zeer groot geheim. Als dat geen goed beginpunt is voor een serie, dan weten wij het ook niet meer. Hoe hun relatie afloopt, zullen we zien in Dead to Me (seizoen 3).

Lucifer (seizoen 1 t/m 6)

En nu stopt de serie Lucifer DAN ECHT. De serie was al een aantal keer op sterven na dood, maar herrees telkens weer uit haar graf. De serie werd eerst uitgezonden op de zender FOX en na drie seizoenen was de serie klaar.

Maar de fans waren boos. Ze wilden meer Lucifer. En dus werden er petities gestart en werd de hashtag #savelucifer op social media in het leven geroepen. En met succes. Inmiddels heeft Netflix de rechten al een tijdje in haar bezit en zal Lucifer (seizoen 6) écht het laatste seizoen worden.

Wij zijn benieuwd hoe het afloopt met het personage Lucifer Morningstar (Tom Ellis), de duivel die besloot om te gaan werken als politieman in L.A., en met zijn liefje Chloe.

Ozark (seizoen 1 t/m 4)

Pech voor alle Ozark fans: het vierde seizoen zal het laatste seizoen worden. Acteur Jason Bateman, die in Ozark de rol van Martin ‘Marty’ Byrde speelt, voorspelde het al een beetje na seizoen drie: de Byrde familie zal niet lang op deze voet door kunnen gaan. Of ze sterven of ze komen in de gevangenis.

Of dat ook echt gebeurt in Ozark (seizoen 4) moeten we nog zien, maar dat het tot nu toe een bumby ride was, staat vast.

We volgen in deze serie het hachelijke avontuur van het doodnormale Amerikaanse Byrde gezin uit Chicago waarvan vader Martin, een financieel adviseur, langzaam het criminele circuit in wordt gezogen. Nou, kom daar nog maar uit. Hoe dit afloopt zie je in het vierde en dus laatste seizoen van Ozark.

Supergirl (seizoen 1 t/m 6)

De CW-serie Supergirl zal ook, net als Lucifer, na het zesde seizoen afgelopen zijn. Centraal staat het nichtje van Superman, namelijk Supergirl (gespeeld door Melissa Benoist). Op haar 24e besluit ze om haar superkrachten te omarmen en te beginnen aan haar ‘nieuwe baan’. Hoe haar dat afgaat, en alle avonturen die ze beleeft, zien we allemaal in Supergirl.

Black Lightning (seizoen 1 t/m 4)

En nu we het toch over CW-series hebben: ook de serie Black Lightning komt dit jaar tot een einde. Er zullen dan in totaal vier seizoen zijn van deze superhelden-serie. In Black Lightning op Netflix zien we het Afro-Amerikaanse personage Jefferon Pierce dat besluit, omdat hij niet anders kan, om weer voor superheld Black Lightning te spelen.