Deze series op Netflix stoppen in 2021 better call saul seizoen 6

Deze series op Netflix stoppen in 2021

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, en de tijd van gaan is nu gekomen. Of zoiets. Hoe dan ook, de volgende series op Netflix komen in 2021 tot een einde. Dit is deel 1. Voor deel 2 moet je hier even klikken.

Natuurlijk komt er altijd een tijd dat je favoriete serie stopt. Series kunnen, tenzij je The Simpsons bent, niet eeuwig doorgaan. En dat is maar goed ook, omdat de makers op deze manier naar een soort einde kunnen toewerken. Dat komt een serie alleen maar ten goede.

Wat betreft series die op dit moment op Netflix te zien zijn, zitten er een aantal tussen die in 2021 zullen stoppen. Dat is jammer, maar wel een uitgelezen kans om een hele serie in 1x te bingewatchen, zonder dat je een jaar moet wachten op een nieuw seizoen.

Maar welke series op Netflix stoppen in 2021? We zetten ze hier even voor je op een rij. Let op: ze blijven nog wel op Netflix te zien, maar er zullen alleen geen nieuwe afleveringen meer komen.

Better Call Saul (seizoen 1 t/m 6)

De eerste, en voor ons de meest in het oog springende serie, die dit jaar tot een einde komt, is Better Call Saul. In deze prequel op het fantastische Breaking Bad zien we hoe advocaat Jimmy McGill (Bob Odenkirk) langzaam verandert in Saul Goodman.

Saul is in Breaking Bad de advocaat van veel criminelen, waaronder die van Walter White (Bryan Cranston). Maar hoe hij op deze plek is gekomen, zien we dus in Better Call Saul. Hopelijk kunnen de makers de serie een fijn einde geven met het zesde en dus laatste seizoen.

Grace and Frankie (seizoen 1 t/m 7)

De tweede serie die in 2021 zal stoppen, is de Grace and Frankie. Het gaat over de twee 60+ vrouwen, namelijk Frankie (Lily Tomlin) en Grace (Jane Fonda), die erachter komen dat hun partners, die ook zaken met elkaar doen, stiekem homoseksueel zijn.

In het begin van de serie vertellen ze hun vrouwen dat ze verliefd op elkaar zijn geworden. Dat hadden de twee vrouwen niet zien aankomen! Het leuke is dat er vervolgens, tegen alle verwachtingen in, een innige vriendschap ontstaat tussen de chique Grace en de ietwat linkse kunstenares Frankie.

Maar goed, aan al het goede komt een eind en dit jaar zal dan ook het zevende en laatste seizoen van Grace and Frankie gemaakt worden en op Netflix komen. Jammer, maar het is niet anders.

La Casa de Papel (seizoen 1 t/m 5)

Nog een grote aderlating: seizoen 5 van La Casa de Papel zal het laatste seizoen worden van deze populaire serie op Netflix. Alhoewel wij de eerste twee seizoenen veruit het beste vonden, is het toch wel jammer dat er na seizoen vijf toch echt een einde komt. Maar misschien is het dus alleen maar goed.

La Casa de Papel was eerst een serie op de Spaanse televisie, maar Netflix besloot om de rechten te kopen. En dat hadden ze goed gezien, want de serie over een groep mannen en vrouwen die, onder leiding van El Professor, besluiten om de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen, was een grote hit.

Dit jaar zal La Casa de Papel (seizoen 5) dus op Netflix komen en dit zal direct het laatste seizoen zijn. Wij zijn benieuwd hoe de makers de serie een waardig einde gaan geven.

Dear White People (seizoen 1 t/m 4)

De vierde serie die in 2021 zijn laatste seizoen zal hebben, is Dear White People. Wij vonden de eerste twee seizoenen ontzettend sterk, maar volgens mij zijn wij zo’n beetje de enige personen in NL die de serie hebben gekeken, haha, en dat is jammer.

Het draait allemaal om een groepje studenten op een voornamelijk witte universiteit en wat ze daar allemaal meemaken. Een van de hoofdpersonen is de zwarte Samantha White die met haar eigen campus radioshow een stem probeert te geven aan de minderheden op de universiteit.

In Dear White People krijgen we als kijker een spannende mix van komedie, sociaal commentaar en drama te zien. Het is daarom jammer dat zo weinig mensen de serie kennen. Hoe dan ook, het vierde en dus laatste seizoen zal dit jaar nog aan het Netflix aanbod worden toegevoegd.

F is for Family (seizoen 1 t/m 5)

En ook de animatiekomedieserie F is for Family, met een 8,0 cijfer op IMDb, zal in 2021 tot een einde komen.

Centraal staat het gezin Murphy. Een op het oog typisch middleclass gezin in een suburb in de VS in de jaren 70. Vader Frank (stem van Bill Burr) is een typische, tv-kijkende man die gewoon wilt ontspannen als hij klaar is met werken. Een beetje in de traditie van mannen als Al Bundy uit Married with Children en Archie Bunker uit All in the Family.

Zijn vrouw Sue (Laura Dern) is verantwoordelijk voor het huishouden. En dan hebben ze nog drie kindjes: Bill, Kevin en Maureen. Samen vormen ze het vreemde Murphy gezin dat een hoop meemaakt. En het vijfde seizoen van F is for Family zal dus het laatste worden.

Wanneer dit vijfde seizoen op Netflix komt, is nog niet bekend, maar we raden je aan onze Facebook, Instagram en/of nieuwsbrief in de smiezen te houden voor meer info. De bovenstaande series op Netflix stoppen in 2021. Wil je deel 2 van ons artikel lezen met nog meer titels die niet meer verdergaan? Lees dan HIER deel 2.