netflix Homeland seizoen 7

Eén keer met je ogen knipperen en Homeland seizoen 7 staat op Netflix

Ongeveer een jaar geleden kwam Homeland seizoen 7 op de Amerikaanse televisie en nu is het de tijd voor Netflix om dit zevende seizoen uit te zenden.

Waar ging Homeland ook alweer over?

De serie Homeland bestaat alweer een tijdje. Het eerste seizoen werd in 2011 uitgezonden en werd direct een belachelijk groot succes, net als Ivo Niehe.

Heel in het kort draait de serie om Carrie Mathinson (gespeeld door Clare Danes), een mevrouw met een bipolaire stoornis en die van beroep CIA-agente is. We zien wat het beroep voor invloed op haar leven en omgeving heeft en wat het precies inhoudt om CIA-agente te zijn.

Homeland seizoen 7

We vragen ons af hoe het zal gaan met de 200 personen die door de president zijn opgepakt, hoe Saul zich zal redden en hoe Carrie door het leven gaat nu ze niet meer voor het Witte Huis werkt.

Kortom, er zijn genoeg vragen die nog beantwoord moeten worden in dit zevende seizoen. Maar vanaf wanneer kunnen we dan gaan kijken?

Wanneer komt Homeland seizoen 7 op Netflix?

Het zevende seizoen van Homeland komt morgen al op Netflix. Dat is dus heerlijk snel al. Wist je trouwens dat de serie gebaseerd is op een Israëlische serie met de titel Hatufim, of zoals de serie in het Engels heet: Prisoners of War?

Homeland seizoen 7 netflix saul carrie

Hoe dan ook, vana 12 februari 2019 kunnen we dus weer genieten van de avonturen van Carrie in Homeland. We zijn benieuwd hoe dit zevende seizoen zal zijn.

De trailer van Homeland seizoen 7 bekijk je via onderstaand filmpje.