kijkje op de set van Pretty Little Liars Netflix

Een kijkje op de set van Pretty Little Liars

De allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars is eergisteren op de Amerikaanse televisie uitgezonden. Wij kunnen aankomende zondag de twee uur durende en laatste episode op Netflix bekijken. Om het leed alvast wat te verzachten hebben we onderstaand filmpje voor jullie. Hierin worden we door maakster Marlene King meegenomen op een kleine toer op de set.

Rosewood, dat stadje waar Pretty Little Liars zich veelal afspeelt, krijgen we hierdoor van een andere kant te zien. We krijgen een unieke behind the scenes glimp van deze populaire serie.

Zo worden we bijvoorbeeld rondgereden langs Rosewood City Hall, Rosewood High, de Lost Wood Resort en alle huizen van de hoofdpersonen

King verklapt in het filmpje tevens dat, als alles goed is, ze een cameo zal hebben in de laatste aflevering. Ze zal dus even in beeld te zien zijn. Dat vindt ze vast leuk.

Hoe dan ook, wij vinden het in ieder geval altijd tof om een kijkje achter de schermen te kunnen nemen van onze favoriete series en films. Het is altijd mooi om te zien, omdat je dit soort dingen anders nooit onder ogen krijgt.

Het zorgt vaak voor herkenning, soms verwarring, maar bovenal in nog meer zin om de film of serie te gaan (her)kijken.

Dus als je fan bent van de serie dan zal je dit behind the scenes kijkje op de set van Pretty Little Liars vast wel kunnen appreciëren.

En het is natuurlijk ook gewoon een goede manier om je smaakpapillen alvast wat te prikkelen voor aankomende zondag, als we dan eindelijk kunnen kijken naar de allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars.

Hierin krijgen de fans in ieder geval antwoord op de vraag wie die verdomde A.D. nou is. En heel veel personages uit het verleden zullen tevens weer te zien zijn. Meer gaan we niet spoileren. Kijk zelf maar aankomende zondag naar Til DeAth Do Us PArt, zoals de allerlaatste aflevering heet.

Ben je trouwens benieuwd naar alle titels op Netflix? Check dan onze Netflix aanbod pagina. En wil je weten wanneer bepaalde films of series op Netflix komen? Check dan de Binnenkort op Netflix pagina. Vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina te liken en ons te volgen op Instagram. Toedeloe.