Suits seizoen 6 op Netflix

Eindelijk een datum voor Suits seizoen 6 op Netflix

We moesten er een hele tijd op wachten, maar hij is er hoor: een datum voor Suits seizoen 6 op Netflix! Dus ben jij een van die fans die al maanden onrustig slaapt en soms zelfs midden in de nacht met knikkende knietjes wakker wordt, ondanks dat je ligt? Dan moet je maar even doorlezen. 

Plot van Suits

In Suits volgen we Mike Ross (Patrick J. Adams), een schoolverlater, maar toch een slimme jongen. Het helpt ook dat hij een zeer snelle babbel, hoog IQ en een fotografisch geheugen heeft. Als hij na een mislukte drugsdeal per ongeluk het advocatenbureau van Harvey Specter in NY binnenloopt, wordt hij tot ieders verbazing aangenomen. Hij werkt zich vervolgens op binnen het bedrijf, terwijl hij dus eigenlijk helemaal geen advocaat is.

De serie zit verder vol met referenties naar andere populaire cultuur, dat maakt Suits ook uitermate geschikt als je niks met advocaten hebt.

Plot van Suits seizoen 6

In het zesde seizoen zien we Mike nog steeds in de gevangenis zitten samen met Frank Gallo, een crimineel die ooit is aangeklaagd door de baas van Mike, Harvey Specter. Via Mike heeft hij nu een manier gevonden om wraak te nemen voor de daad uit het verleden. Verder krijgt Mike uiteindelijk een baan bij een juridisch loket, omdat Specter aan een aantal lijntjes trekt binnen zijn netwerk.

En hoe gaat zijn vriendin Rachel (Meghan Markle) hier allemaal mee om? Want het is lastig trouwen als je vriend in de gevangenis zit.

Rachel a.k.a. royal Meghan Markle met traantjes. Bron: Suits/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Wanneer komt Suits seizoen 6 op Netflix?

Telkens als er een nieuw seizoen van Suits op Netflix kwam, was dit in juni. En dus werd er de afgelopen maand reikhalzend uitgekeken naar nieuw kijkvoer. Maar het duurde maar, en het duurde maar. En dus was er al lichte paniek. Want wanneer zou Suits seizoen 6 nou op Netflix komen?

Welnu, dat zal op 13 juli 2018 zijn. Op vrijdag de 13e zal Suits seizoen 6 dus op Netflix verschijnen. Hopelijk is het geen voorteken voor een seizoen vol ongelukken en misère, maar wij gokken van niet.

En voor de fans van Meghan Markle, de vrouw van rooie prins Harry, hebben we goed nieuws: ze zit nog in Suits seizoen 6 (en zelfs in seizoen 7). Vanaf het achtste seizoen zal ze namelijk pas vervangen worden door Katherine Heigl. En ook hoofdrolspeler Patrick J. Adams heeft besloten om de Suits-deur na zeven seizoenen achter zich dicht te trekken.

Maar genoeg over de toekomst. Terug naar het nu. Seizoen 6 op Netflix dus. Dit seizoen is dus vanaf half juli op Netflix te zien. Oh, heb je trouwens onze Facebookpagina al geliket? En je geabonneerd op onze nieuwsbrief? Je weet niet wat je mist hoor, als je dat niet doet.