Élite (seizoen 2) wanneer op netflix nederland

Élite (seizoen 2) volgende maand op Netflix

Fans van Spaanse series kunnen hun corazón ophalen. Élite (seizoen 2) komt binnenkort namelijk op Netflix. In dit artikel lees je er alles over. Wanneer dit tweede seizoen te zien is, waar de serie over gaat, over nieuwe personages en meer.

De serie draait om een groep studenten op de elitaire privéschool Las Encinas in Spanje. Via gesprekken met deze leerlingen en flashbacks komen we als kijker langzaam te weten hoe het komt dat er iemand van hen, namelijk studente Marina, dood is gegaan.

Élite (seizoen 2)

Wat kunnen we verwachten van het tweede seizoen van het Spaanse Élite? Sowieso weer veel knappe Spaanse mensen, qua acteurs en actrices weer wat overlap met La Casa de Papel, scholieren, intriges, romances en drama.

Verder zullen er in dit tweede seizoen een drietal nieuwe acteurs/actrices ten tonele verschijnen. Het gaat om Jorge Lopez die de rol van Valerio M. op zich zal nemen, Claudia Salas die Rebeca P. zal spelen en Georgina Amorós die in de huid van Cayetana G zal kruipen. We zijn benieuwd wat zij aan de serie zullen toevoegen.

Daarnaast zien we in Élite (seizoen 2) hoe de leerlingen omgaan met het feit dat er dus iemand vermoord is. In het eerste seizoen leefde Marina namelijk nog, althans in the flashbacks. Verder zal de driehoeksverhouding tussen Nadia, Lu en Guzmán natuurlijk de nodige aandacht krijgen. En hoe zal Nano omgaan met de dood van vriendin Marina?

Vragen, vragen en nog eens vragen. Maar vanaf wanneer kunnen we dan gaan genieten van Élite (seizoen 2)? Dat lees je in de volgende alinea.

Vanaf wanneer kunnen we kijken naar het tweede seizoen?

Vanaf 6 september 2019 kunnen we gaan kijken naar Élite (seizoen 2). Op deze dag verschijnen alle afleveringen van het tweede seizoen in één keer op Netflix. Ga jij kijken? Laat het ons weten op Facebook of Instagram. En bekijk onderaan dit artikel alvast de teaser voor dit tweede seizoen van deze Spaanse serie.

En goed nieuws voor de fans van de serie, want Élite seizoen 3 is ook al aangekondigd. Wanneer dit derde seizoen van Élite op Netflix Nederland zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar als we meer weten, lees je het natuurlijk op onze site, op de Facebookpagina, in de nieuwsbrief of op onze Instagrampagina.