Élite (seizoen 4) spaanse serie wanneer op netflix

Élite (seizoen 3, 4 en 5)

Het is wachten geblazen op het derde seizoen van de Spaanse hitserie Élite. Netflix heeft inmiddels bekendgemaakt dat seizoen 3 in maart 2020 op de streamingsdienst komt. Maar er is ook al nieuws over Élite (seizoen 4) en Élite (seizoen 5).

Seizoen 3 van Elite

Het derde seizoen van Élite zal dus al volgende maand op Netflix komen. Dat is al erg rap, want het tweede seizoen kwam in september 2019 op Netflix Nederland. Een exacte datum is nog niet bekend. Als we hier meer over weten, lees je het bij ons.

Dus volg ons op Instagram, like ons op Facebook en abonneer je op de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte met betrekking tot alles wat met Netflix te maken hebt en weet je dus gelijk op welke dag Élite (seizoen 3) op Netflix komt.

Seizoen 4 en 5

De serie Élite draait trouwens om een groep studenten op de elitaire privéschool Las Encinas in Spanje. Via gesprekken met deze leerlingen en flashbacks komen we, in seizoen 1 van de serie, als kijker langzaam te weten hoe het komt dat er iemand van hen, namelijk studente Marina, dood is gegaan. En in het tweede seizoen vinden we zelfs de dader.

En ondanks dat Élite (seizoen 3) dus nog niet op Netflix staat, is er wel al nieuws over het vierde en vijfde seizoen! Dat deze seizoenen er komen, staat dus sowieso al vast. Deze moeten nog wel gemaakt worden en verhaaltechnisch is er nog niks over bekend.

Maar wat wél al bekend is, is dat seizoen 4 en seizoen 5 van de Spaanse serie Élite zal bestaan uit een nieuwe cast. Het was namelijk niet de bedoeling om door te gaan, dus veel acteurs en actrices hebben inmiddels andere plannen.

Maar aangezien de serie zo’n succes is, wilde Netflix Élite (seizoen 4) en Élite (seizoen 5) tevens laten maken. De makers zullen dus op zoek moeten naar nieuwe jongelingen die in Élite willen spelen.

Élite-seizoen-4-wanneer-op-netflix
POLO met grafieken! (Álvaro Rico). Bron: Élite / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Misschien zullen deze nieuwelingen tevens studenten van Las Encinas spelen, maar het kan ook goed dat de locatie ergens anders zal zijn. Hier is verder nog niks over bekend. We wachten het dus maar gewoon even af!

Wanneer Élite (seizoen 4) en Élite (seizoen 5) op Netflix zullen komen, is dus nog niet bekend. Maar als je ons volgt op social media, check de links een paar alinea’s hierboven maar, dan weet je het gelijk als er wel data bekend worden gemaakt.