datum voor La casa de papel seizoen 3 netflix

Er is een datum voor La casa de papel seizoen 3!

Ai, ai, ai, jongens en meisjes. Heel goed nieuws hebben we. Wat voor nieuws dan, horen we jullie vragen. Nou, er is een datum voor La casa de papel seizoen 3 bekendgemaakt!

De serie

Het is een van onze meest favoriete Netflix-series van de afgelopen 3 jaar, het Spaanse La casa de papel. Het plot zat slim in elkaar, de personages waren top en goed uitgewerkt en het was bovenal razend spannend. We vlogen echt door de eerste twee seizoenen

Het verbaast ons dan ook niets dat het tot op heden de populairste niet-Engelstalige Netflix Original is. De serie werd trouwens eerst uitgezonden op de Spaanse commerciële zender Antenna 3, waarna Netflix er brood in zag en er een bewerking van maakte.

Datum voor La casa de papel seizoen 3

Al snel werd duidelijk dat er een derde seizoen zou komen van de serie, maar wanneer dit dan zou zijn, daar was lange tijd niets over bekend.

Tot nu. Want Netflix heeft door middel van een teaser, die je trouwens hieronder kan kijken (let wel op hele kleine spoilers, dus niet kijken als je de eerste twee seizoenen nog niet gezien hebt), bekendgemaakt wat de datum voor La casa de papel seizoen 3 is.

Dat zal vanaf 19 juli 2019 zijn. Op deze vrijdag zullen alle nieuwe afleveringen van dit derde seizoen op Netflix Nederland komen.

Waar Casa de Papel seizoen 3 precies over zal gaan, is nog niet bekend, maar we hebben in DIT ARTIKEL alles op een rijtje gezet wat er wel bekend is. Dus als je daar interesse in hebt, moet je dat maar even teruglezen.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten.