phoebe-dynevor-as-daphne-bridgerton-on-bridgerton Bridgerton seizoen 3 en Bridgerton seizoen 4

Erg goed nieuws voor fans van de serie Bridgerton

Er is goed nieuws voor iedereen die ook zo genoten heeft van het eerste seizoen van Bridgerton. Er zijn namelijk twee extra seizoenen besteld! Dus Bridgerton seizoen 3 en seizoen 4 gaan er sowieso komen. Dat wordt weer smullen.

Een daverend succes

Het eerste seizoen van Bridgerton was een daverend succes. Miljoenen mensen genoten van de romantische perikelen in de high society van het Engeland van 1813.

In dit kostuumdrama draaide het in het eerste seizoen allemaal om de charmante Daphne Bridgerton (een rol van Phoebe Dynevor). Ze moest op zoek naar een rijke, respectabele en dus geschikte man om mee te trouwen, omdat dat nu eenmaal de normale gang van zaken was in die tijd en in dat milieu.

Ze is de oudste dochter van de weduwe Violet Bridgerton. Omdat Daphne knap is en uit een goede familie komt, staan de mannen voor haar in de rij. Maar ze ziet het niet echt zitten. En dan verschijnt opeens de knappe Simon Basset (Regé-Jean Page) ten tonele.

Hij lijkt de ideale partner, maar dan blijkt ook hij helemaal geen zin om te trouwen. Samen sluiten ze een bijzonder pact. Hoe dit uitpakt zie je allemaal in het eerste seizoen van Bridgerton.

Simon & Sophie kijkend naar rechts (voor ons links). Bron: Bridgerton / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Het tweede seizoen van Bridgerton

Kortgeleden schreven we al een artikel over Bridgerton (seizoen 2). Hierin deden we uit de doeken dat dit seizoen voornamelijk om de broer van Daphne zou draaien, lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey).

Hij zal een vrouw ontmoeten die het leven van hem en van zijn hele familie op zijn kop zal zetten. De rol van Daphne zal daarom een stuk kleiner zijn.

En we hebben we ook slecht nieuws voor alle vrouwen – en misschien ook wel mannen – die verlekkerd hebben gekeken naar Regé-Jean Page. Zijn karakter Simon Basset zal namelijk niet meer te zien zijn in het tweede seizoen van Bridgerton.

Bridgerton seizoen 3 en Bridgerton seizoen 4

En ook niet in het derde en vierde seizoen van de serie. Maar dat deze twee extra seizoenen dus wel besteld zijn door Netflix, is een gegeven en goed nieuws voor alle fans. Er is dus nog genoeg te genieten.

Het is ook niet echt een verrassing dat er meer seizoenen komen, omdat de serie gebasseerd is op de boeken van Julia Quinn. In elk van haar boeken over de familie Bridgerton staat een ander gezinslid centraal. Er zijn in totaal acht boeken, dus wie zal het zeggen hoeveel seizoen er zullen komen …

Wanneer Bridgerton seizoen 3 en Bridgerton seizoen 4 op Netflix komen is uiteraard nog niet bekend – het tweede seizoen moet immers nog verschijnen – maar als we meer weten lees je het uiteraard in onze nieuwsbrief en op Facebook en Instagram.

Oh en als je wilt weten wat van de week allemaal op Netflix is gekomen – en wat hieruit de leukste titels zijn – dan raden we je ook zeker even ons laatste aanbod weekoverzicht terug te lezen!