Everything Sucks op Netflix

Coming soon: Everything Sucks! (2018)

Beste lezers, er komt weer een superleuke Netflix Original aan die je een warme deken van nostalgie gaat geven. De serie zal Everything Sucks! gaan heten. Stap in de teletijdmachine en ga mee terug naar de jaren ’90!

Netflix bewees al niet vies te zijn van de hang naar vroegere tijden. Waarom zou je anders op de proppen komen met series als Stranger Things (met die chille jaren ’80 sfeer en muziek), Fuller House (de opvolger van jaren ’90-hitserie Full House) en Gilmore Girls: A Year in the Life (met de herinneringen aan Gilmore Girls uit de jaren ’00). En daar komt er nu dus weer eentje bij!

De jaren ’90…… Wat een magische tijd was dat. Een tijd waarin je als ’90ies kid je druk moest maken om flippo’s, furby’s en de Spice Girls, terwijl tieners los gingen op gabber-muziek. Een tijd waarin je maar een half uurtje mocht internetten van je ouders omdat je anders de telefoonlijn blokkeerde. En een tijd die nog heerlijk smartphone en social media-vrij was. Vroeger was inderdaad alles beter, onze ouders hadden altijd al gelijk.

Deze sfeer krijg je ook mee met de tieners in Netflix’ nieuwe serie Everything Sucks!, een veelbelovende serie die de belevenissen van brugpiepers in het jaar 1996 volgt.

We gaan dus zien hoe eerstejaars Kate, Luke, McQuaid, Emaline en anderen uit het stadje Boring in Oregon, zich door de middelbare school slaan (“being a freshman sucks!”). Natuurlijk horen daar ook puber-issues zoals verliefdheid (“dating sucks!”) en lastige ouders bij (“parenting sucks!”). Kortom…Everything Sucks!

Intussen kun je als kijker genieten van heerlijk nostalgische beelden uit de jaren ’90, inclusief muziek van die tijd en geluiden van die tijd, zoals dat inbelgeluidje wanneer je ging internetten. De serie belooft in ieder geval veel goeds en we zouden zeker aanrader om dit alvast op je kijklijst te zetten.

Check alvast de twee toffe trailers hieronder en houd je agenda leeg op 16 februari 2018, want dan zul je Everything Sucks! vinden op Netflix! En wil je weten welke titels er binnenkort nog meer op Netflix komen, bekijk dan onze Binnenkort op Netflix pagina met onze tabel met titels.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=HuG2uAWVlP4

En hieronder trailer 2:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=hf_YjzEvYeQ