friends op Netflix Nederland

Friends komt eindelijk op Netflix Nederland

We horen al twee jaar dat een van de bekendste komedieseries, namelijk Friends, op Netflix Nederland zou komen. Maar steeds kwam het er maar niet van. Tot nu, want de serie schijnt dan toch eindelijk te komen.

Netflix heeft vandaag namelijk een hele duidelijke hint op hun Twitter kanaal geslingerd. Het gaat om de post die je hieronder kan zien. Veel ruimte voor speculatie lijkt er niet te zijn, als je het ons vraagt. Zes nieuwe vriendschapsverzoeken op Facebook. Zes vrienden. Friends dus.

Dus we kunnen snel genieten van de avonturen van Chandler, Monica, Rachel, Ross, Phoebe en Joey.

En het werd wel eens tijd, vonden wij. Twee en half jaar terug keken we namelijk al naar de serie op Netflix in Spanje. Daar stond Friends namelijk doodleuk wel gewoon in het Netflix aanbod. Maar op Netflix Nederland bleef het lange tijd erg stil. Tot nu dus.

En we horen jullie al denken en misschien zelfs hardop schreeuwen: Friends is toch al 10000x herhaald op bijvoorbeeld Comedy Central? Ja, dat klopt, maar binnenkort kan je dus alles zien wanneer het jou uitkomt, zonder reclames. En dat vinden wij toch wel een groot pluspunt ten opzichte van een normale aflevering op tv.

Dus als je dan eens opstaat met het gevoel dat je toch wel weer eens de aflevering wilt zien waarin Chandler naar Yemen gaat, of die keer dat Brad Pitt langskwam in de serie als het personage Will, dan kan dat binnenkort dus eindelijk.

Friends op Netflix Nederland

Wanneer Friends op Netflix Nederland komt, is nog niet bekend, maar dat het snel zal zijn, staat buiten kijf. En als we een datum hebben, hoor je dat natuurlijk direct van ons, op onze site, op onze pagina Binnenkort op Netflix, op Facebook of in de nieuwsbrief (dus schrijf je hieronder zeker even in).

Het personage Janice zou op het nieuws dat Friends naar Netflix komt, reageren met de woorden “Oh… my… God!” gokken wij. En geef haar eens ongelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, want als je lekker aan het smikkelen bent, smaakt alles toch net iets lekkerder als je tegelijkertijd Joey hoort zeggen dat hij niet aan het delen van eten doet.