full house sequel fuller house Netflix

Fuller House; Full House sequel in de maak

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de kogel toch echt door de kerk: er komt een Full House sequel op Netflix. De serie zal de naam Fuller House hebben en gaan bestaan uit 13 gloednieuwe afleveringen. Dit  heugelijke nieuws maakte acteur John Stamos bekend bij talkshowhost Jimmy Kimmel.

Full House sequel: Fuller House

De Full House sequel zal Fuller House gaan heten en zal in ieder geval de terugkeer betekenen van Candace Cameron-Bure als D.J. Tanner-Fuller, Jody Sweetin als haar jongere zusje Stephanie en Andrea Barber als haar beste vriendin Kimmy Gibbler. Tevens zal John Stamos terugkeren in een gastrol als oom Jesse Katsopolis en zal hij de serie produceren. Op dit moment zijn er nog gesprekken gaande om ook Bob Saget en Ashley en Mary- Kate Olsen zover te krijgen dat ze besluiten om mee te doen. Komen de Olsen zusje niet, dan zal Jimmy Kimmel zich maar moeten verkleden, grapte Stamos.

De Full House sequel Fuller House zal beginnen met een reünie aflevering en vervolgens zal het verhaal zich voornamelijk afspelen rondom D.J., haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy. D.J. is inmiddels een zwangere weduwe wonend in San Francisco, haar zusje Stephanie een muzikante en beste vriendin Kimmy Gibbler een alleenstaande moeder met een tienerdochter. Samen helpen ze D.J. met haar twee (bijna drie want ze is dus zwanger) kinderen: de twaalfjarige puberende J.D. en de zevenjarige neurotische Max.

Fuller House zal ergens in 2016 op Netflix verschijnen. De precieze datum is nog niet bekend. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als de datum bekend wordt gemaakt? Schijf je dan vooral in voor onze wekelijkse nieuwsbrief of like onze Facebookpagina.

UPDATE

Inmiddels is de releasedatum van Fuller House wel bekend. De Full House sequel zal op 26 februari 2016 exclusief op Netflix te zien zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.